از طریق شماره پرونده ها از شاهدها بابت شهادت دروغین شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۳۰ #12031893

سلام/ممنون بابت سایت خوبتون
شخصی سال ۹۸ برج ۴ و ۵ برای بنده چند پرونده سازی کردند اما برج ۸ سال ۹۸ رضایت دادند....
من میتونم الان از طریق شماره پرونده ها از شاهدها بابت شهادت دروغین شکایت کنم(چون دوباره یک شکایت جدید همین آدم از بنده کرده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا اثبات شهادت دروغ سخته ولی اگرمیتونی اثبات کنی جوابت بله است

با سلام
بار اثبات کذب بودن شهادت شاهد ها به عهده جنابعالی است .

براساس قانون شهادت کذب جرم می باشد با اثبات آن بله می توانید

خیر چون باید اولا شهادت در جلسه دادگاه صورت بگیرد و صرف شهادت نامه کفایت نمی کند(۶۵۰ تعزیرات )و ثانیا دروغ بودن شهادت باید اثبات شود و اگر پرونده قبلی به برائت قطعی منتهی می شد کار شما آسان می شد.

سلام و درود
در صورت توانایی بر اثبات اقدام نمایید در غیر اینصورت خودتان به اتهام افترا قابل شکایت و تعقیب خواهید بود
موفق و موید باشید

سلام

در صورت اثبات ادعا می توانید شکایت کنید .در غیر اینصورت شهود می توانند علیه شما اقامه دعوا مبنی بر تهمت و افترا نمایند

درود
شهادت دروغ باید اثبات شود.