آیا مسئولیت حقوقی و قانونی از آن شرکت نسبت به سازمانها و ارگانهای دولتی بر عهدهء اینجانب خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۰ #11528821

سلام . وقت بخیر
بنده چند سال قبل به مدت دوسال نایب رئیس هیئت مدیره ء شرکتی ( سهامی خاص ) بودم ولی غیر موظف و هیچگونه حق امضائی نداشتم مدیر عامل و رئیس هئیت مدیره ( یک نفر بوده)، پس از عزیمت به آلمان تاکنون برنگشته و احتمالا اقامت آن کشور را اخذ کند. و شرکت ثبت شده را منحل نکرده است .
حال میخواهم بدانم آیا مسولیت حقوقی و قانونی از آن شرکت نسبت به سازمانها و ارگانهای دولتی مثله سازمان امور اقتصادی و دارائی و یا بیمه تامین اجتماعی بر عهدهء اینجانب خواهد بود؟ یا خیر؟
راهکار درست چیست؟
لطفا بنده را راهنمائی فرمائید .
با تشکر و سپاس فراوان از شما عزیزان

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به عنوان یکی از سهامداران شرکت دارای مسئولیت در قبال بدهی های شرکت می باشید .واین مورد متوجه شما هم هست
با طرح دعوی در مراجع قانونی موضوع خروج از شرکت را پیگیری کنید

بله به عنوان یکی از سهامداران مسوولیت متوجه شما می باشد

شما به عنوان احد از سهامداران شرکت دارای مسئولیت در قبال بدهی های شرکت می باشید . تنها با طرح دعوی در مراجع قانونی میتوانید موضوع خروج از شرکت را پیگیری نمایید .

سلام. قطعا بدهی مالیاتی شرکت درصورتی که اکنون سهامدار و عضو هیات مدیره شرکت باشید، متوجه شما خواهد بود. اداره مالیات حتی قادر به توقیف حسابهای شما نیز هست. لذا هرچه زودتر دادخواست خروج از شرکت تقدیم دادگاه کنید.