زمان ارسال پیامک ابلاغیه بعد از ثبت درخواست ترک تعقیب

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۵ #11077198

سلام سروران گرامی، بعد از ثبت لایحه ترک تعقیب از طریق دفاتر خدمات قضایی یا از طریق پرتالی که در اختیار وکیل هست، معمولا چند روز بعد پیامک تاییده و ابلاغیه‌ش برای ما و متهم ارسال می‌شه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مشخص نیست چرا که بستگی به حجم پرونده ها در شعبه دارد.

با سلام ، قابل پیش بینی نمیباشد با توجه به شلوغی شعبات

سلام مورد سوال شما قاعده معمول و همه شمولی نیست بسته به تراکم کارشعب دارد

سلام
بستگی به زمانی دارد که دادیار پرونده فرصت کنه پرونده رو بررسی کنه و دستور ترک تعقیب صادر کنه

بسته به میزان پرونده دادگاه ها متفاوت است.

سلام
مدت زمان خاصی نداره و بسته به نوع فعال بودن شعب دارد

با سلام
مدت زمان اقدامات و ارسال تاییدیه مرتبط با آن، قابل پیش بینی نیست و به حجم پرونده ها و شلوغی شعبه بستگی دارد.