جهت اعتراض به رای دادگاه و تجدید نظر جهت شلاق تعزیری و حبس تعزیری، چگونه میتوانیم اقدام نماییم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۵۰ #10610549

با سلام
جهت اعتراض به رای دادگاه و تجدید نظر جهت شلاق تعزیری و حبس تعزیری به علت وجود بیماری خاص و تحت درمان با داروهای تجویز شده توسط پزشک معالج و عدم توانایی تحمل این مجازات، چگونه میتوانیم اقدام نماییم؟
قابل ذکر است که متهم به علت تصادف در هنگام رانندگی دچار ضربه مغزی و شکستگی ران پای چپ شده و حتی با وجود مصرف دارو دچار تشنج میشود.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همرا ه لایحه تجدینطرخواهی دلایل خودرا ارائه دهید

با سلام و عرض ادب شما می توانید با دریافت تاییدیه از پزشکی قانونی به جهت بیماری و عدم تحمل مجازات تعیینی تقاضا تبدیل مجازات را کنید وگرنه اعتراض امکان پذیر نیست زیرا رای تجدید نظر قطعی است مگر اینکه جهات اعاده دادرسی کیفری باشد

درود
در صورت قطعیت رای ، طی لایحه با توضیح شرایط بیماری از قاضی اجرای احکام درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را بنمایید .

با سلام طی اایحه ای به نظر قاضی اجرا برسانید ،تا شما را به پزشکی قانونی معرفی نمایند

سلام
مدارک پزشکی دراینخصوص راارائه ودرخواست تبدیل به جزای نقدی دهید.

سلام اگر رای قطعی می باشد از طریق اجرای احکام با جلب نظر پزشکی قانونی درخواست تبدیل مجازات را بنمایید

با توجه به وضعیت بدنی خاص متهم در صورت تایید پزشکی قانونی مبنی بر عدم تحمل بدنی مجازات مورد حکم طی لایحه ای تقاضای تبدیل به مجازات مناسب حال محکوم علیه را از دادگاه رسیدگی کننده بخواهید