آیا برای اینکه با جواز کسبم ضامن کسی بشم نیاز هست در اون بانک هم حساب داشته باشم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۴۲ #10597775

با سلام
برای اینکه با جواز کسبم ضامن کسی بشم نیاز هست در اون بانک هم حساب داشته باشم.تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر نیازی به داشتن حساب نیست.

خیر این موضوع ربطی به داشتن حساب ندارد

با سلام
قانونا نیاز نیست ولی در اکثر مواقع بانک ضامن را ملزم به افتتاح حساب خواهد نمود .

سلام
قانونا نیازی نیست، اما باید ببینید خواسته ی بانک چیه

باسلام خیر قانونا نیاز نیست ولی متاسفانه بعضی از بانک ها سلیقه ای عمل میکنند.

با سلام
در این موارد نیازی به افتتاح حساب جدید یا داشتن حساب نخواهد بود مگر اینکه ضوابط بانک مربوطه طور دیگری باشد

سلام.خیر لازم نیست.ولی در بعضی از بانکها برای اطمینان از پرداخت وام از ضامن درخواست افتتاح حساب می کنند.