اثبات اخراج کارگر از سوی کارفرما با شهادت نامه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۰۳۸ #104929

سلام
من برای یه شرکت یکسال و پنج ماه کار کردم
کارفرما منو اخراج کرده و علیه او در اداره کار شکایت کردم
دو جلسه دعوت شدن ولی در هیچ کدام از جلسات کارفرما حضور نیافتند.رای صادر شد و الان کارفرما اعتراض زده.ودر برکه اعتراض زده کارگر خود ترک کار کرده .بیمه من تا بیسو پنج دی ماه رد شد(یعنی تا آخرین روز کارکردن)
دوباره کارفرما بی جهت بیمه ماه بهمن را هم رد کرده.و در برگه نوشته میتواند ب کار برگردد با وجود اینکه من کار پیدا کردم.چطور می توانم ثابت کنم ک کارفرما پشت تلفن ب من گفته از امشب سرکار نیا.(بعد از چند دقیقه هم منشی کارفرما با من تماس گرفته و گفته مدیر اعلام کردن از امشب سرکار نیایید).چطور میتونم ثابت کنم اخراج شدم و بیمه ماه بهمن رو بی جهت پرداخت کرده
خواهشا جوابمو بدین تا حق منو نخورن

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، ممکن است با شهادت شهود به نتیجه برسید.

سلام
میبایست از طریق اداره کار درخواست بازگشت به کار را مطرح نمایید و پس از دریافت حکم اعاده به کار به محل کار رفته و چنانچه از قبول خودداری نمودند با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و گزارش تهیه و به اداره کار ارایه دهید.

باسلام
اولا اینکه شما دوست عزیز خواسته تون دقیق مشخص نیست که چه می خواهید.
ثانیا نحوه همکاری و یا مدت قرارداد خودتان را با کارفرما اعلام ننموده اید.
ثالثا صرفا نوشتن کارفرما و یا واریزی حق بیمه هیچ دلیلی نداره که حکم به نفع کارفرماست.