آیا بنده مجاز به استفاده از آن فضای بلااستفاده نیستم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۸ #09504393

بنده یک واحد آپارتمانی خریدم که یک پارکینگ ۱۲/۵ متری دارد ولی شکل محل پارکینگ اینجانب طوریست که به اندازه یک خودرو فضای اضافی دارد . حال با توجه به اینکه بنده دو خودرو دارم و توجه به این موضوع که عملا همسایه دیگری امکان پارک در جلوی خودروی بنده را ندارد لذا بنده خودروی دوم خود را در آن فضای اضافی جلوی خودروی اول و بدون ایجاد هیچگونه مزاحمتی برای سایرین پارک میکنم. حال یک دوتا از همسایگان به موضوع معترض شده و ادعا دارند بر اساس قوانین آپارتمان نشینی باید صرفا کی خودرو پارک نمایم و آن فضای اضافی مشاع می باشد. حال سوال این هست که آیا بنده مجاز به استفاده از آن فضای بلااستفاده نیستم؟
اگر استفاده کنم و همسایگان راضی نباشند چه اتفاقی خواهد افتاد؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اوصافی که فرموده اید مشکلی برای استفاده ندارید به شرطی که استفاده شما و پارک ۲ خودرو مزاحمتی هرچند جزئی برای همسایگان نداشته باشد .

با سلام
اگر همانطور که فرمودید، فضایی که اشغال کردید، در سند جزء پارکینگ شما محسوب شده است، کسی نمی تواند مدعی و معترض گردد...