میگه تو ذهنم قرارداد فسخ بوده و چیزی نمیدم ۶۰ میلیون از جیبم هم خرج کردم, چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۱ #09377597

با سلام
با شخصی قرارداد کارگزاری نوشتم و قید گردیده در صورتی که تا سه ماه استارت کار مثل نقشه کشی و فعالیت جهت فروش انجام نشود مالک یکطرفه حق فسخ دارد در مدت فوق تمام شرطها انجام شده پنجاه روز بعد از سه ماه ملک فروخته شده ۳۰ میلیارد تومان طبق قرارداد ۲۰ درصد باید پرداخت کنن و تا زمان فروش من در ملک کار میکردم حالا میگه تو ذهنم قرارداد فسخ بوده و چیزی نمیدم ۶۰ میلیون از جیبم هم خرج کردم لطفا راهنمایی

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که طبق قرارداد شروع کار انجام نشده است شما هیچ حقی ندارید چون شروع به کار نکردید و طرف مقابل قرارداد را فسخ نموده .اما اگر طبق قرارداد شروع به کار شما قبل از ۳ماه بوده میتواند دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی بنماید

"با سلام"
دادخواست مطالبه وجه بر اساس قرارداد نمایید

ضمن اهدای سلام و احترام
شما میتوانید با تقدیم دادخواستی به خواسته مطالبه وجه و الزام به ایفای تعهدات از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید ولی واقعا با نوشتن پیام امکان ارائه پاسخ متناسب و قانونی فراهم نیست در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم