چه کسی باید شکایت کند، من یا رییس دفتر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۶ #08843859

سلام
من کارمند دفتر هواپیمایی هستم حدود ۲ ماه پیش برای یکی از مسافران ویزای ۳ ماهه امارات اقدام کردم از طریق شخصی که معتمد دفتر و در شهر دیگری سمت رییس دفتر به حساب ایشان پول واریز کردن ولی کاری انجام ندادن برای صدور ویزا.
الان چه کسی باید از این شخص شکایت کنه؟
من یا رییس دفتر که مسافر به حساب ایشان واریزی زده و پول از حساب ایشان به آن شخص معتمد پرداخت شده؟
آیا از نظر قانون من هم گیر هستم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر مسافر شخصا به حساب آن فرد پول واریز کرده خودش باید دادخواست مطرح کند . ضمن این که می تواند شما و مدیر را هم خوانده قرار دهد و ضرر خود را از باب تسبیب از شما نیز مطالبه نماید .

بهتر است مسافر اقدام به شکایت کند
شما در صورتی که سو نیت نداشته باشید عمل مجرمانه ای انجام نداده اید

شاکی اصلی مشتری است ولی شما و یا رییس دفتر هم میتوانند بعنوان شاکی خصوصی وارد شکات شوند زیرا به اعتبار دفتر و کارمند دفتر هم خدشه وارد شده است،
شما هم اگر به دستور مدیر دفتر وجه را به حساب شخص واریز کرده اید هیچ مسئولیتی ندارید.
ولی اگر شخص با معرفی شما عهده دار این امر شده است شما هم تاحدودی مسئولیت خواهید داشت.

سلام
شکایت باید ز طرف مسافر باشد

مسافربایدشکایت کند

سلام
کسی که وجه را پرداخت کرده و اصطلاحا مال باخته است باید شکایت کند

سلام دوست گرامی
بهتر است آن کس که واریزی را انجام داده است طرح دعوا بنماید.