بخوام درخواست بدم برای رفع این سو سابقه؛ آیا موافقت میکنند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۷ #08389446

سلام وقت بخیر
خانمی هستم ۲۹ ساله از شهر زابل سال ۹۴ متهم به خرید ۲ گرم مواد صنعتی شدم زندان نرفتم اما ۱۵۰ هزار جریمه نقدی شدم و یک شب در بازداشتگاه کلانتری بودم واسم سو سابقه رد شد همون موقع الان بخوام درخواست بدم برای رفع این سو سابقه ایا موافقت میکنن با درخواستم؟ یا خیر؟ ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو!!

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما منتظر بمانیدظرف ۲تا۳سال بطور اوتوماتیک حذف خواهدشد

بعد از گذشت مهلت مقرر از صدور حکم اثر سوپیشینه رفع شده و شما دیگر محدودیت های اجتماعی سابق را نخواهید داشت

سوابق و پیشینه کیفری قابل حذف از سجل کیفری متهمان نیست. ضمنا سوابق انگشت نگاری مد نظر است.

جرم مذگور پس از ۲ سال از سابقه کیفری شما پاک می شود اما درسیستم باقی می ماند

باسلام باتوجه به گذشت زمان شما سو پیشینه کیفری موثر نخواهید داشت‌.

درود
سو سابقه با گذشت مدت زمان قانونی بی اثر می شود لیکن از سیستم حذف نمی شود.

سلام. با گذشت زمان سوسابقه از پرونده شما پاک خواهد شد. و نیازی به درخواست شما نیست