فروش مال مشاع چگونه هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۱ #07362902

با سلام چندین هکتار زمین کشاورزی داریم که تمام وراث حاضر به فروش هستند فقط یکی از وراث به جهت اذیت کردن حاضر به فروش نیست و تمایلی نداریم کار به دادگاه بکشه من هدفم اینه با اظهارنامه مطلعش کنم و در صورتیکه حاضر به فروش نشه سهم ایشان را جدا کنیم و مابقی را بفروشیم آیا کار من صحیح هست یا خیر
تشکر

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم رضایت صرفا از طریق دادگاه میتوانید اقدام کنید

می توانید درخواست فروش مال مشاع را به دادگاه تقدیم نمایید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، صرفا از طریق دادگاه میشه اقدام کرد مگه رضایت بده

اگر قابل افراز نباشد و اداره ثبت در این خصوص گواهی دهد میتوانید دادخواست فروش مال مشاع را له دادگاه بدهید و اگر قابل افراز باشد میتوانید سهم وارث مخالف را به او بدهید و باقی وراث سهم خود را بفروشند