با شکایت به اداره کار طبق دست نوشته ای که خود نوشته ام نمیتوانم حق و حقوق خود را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۳ #07226894

با سلام و خسته نباشد
بنده ۴ ماه اخر سال ۹۸ را در کارگاه تراشکاری به عنوان کارگر ساده مشغول به کار بودم هر وقت به کارفرما میگفتم حقوق بنده چقدره یجوری میپیچوند و جواب نمیداد و بنده را بیمه نمیکرد.در اخر سال ۹۸ موقع تصفیه حساب کارفرما دست نوشته ای از من خواست بنویسم که در ان دست نوشته بنده گفته ام که تمامی حق و حقوق و عیدی و پاداش و ثنوات را دریافت کرده ام در اخر هم امضا و اثر انگشت زدم اما کار فرما بعد از ان حق و حقوق بنده را کامل پرداخت نکرد و بعد از ان به من گفته شد دیگه سر کار نیام حال با شکایت به اداره کار طبق دست نوشته ای که خود نوشته ام نمیتوانم حق و حقوق خود را دریافت کنم؟
و سوال دیگر کارفرما بنده را بیمه نکرده بود حال میتوانم حق بیمه ماهانه خود را با شکایت دریافت کنم و چون کارفرما بنده را بیمه نکرده بود و با توجه به ویروس کرونا الان بیمه بیکاری به افراد تعلق گرفته است و چون بنده بیمه نبوده ام میتوانم با شکایت حقوق ماه هایی که بیمه بیکاری تعلق نگرفته دریافت کنم؟
در صورت بله راهنمایی خود را لحاظ کنید

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. دست نوشته ای دال بر دریافت حق و حقوق و سنوات نمی تواند سندی دال بر پرداخت باشد. زیرا کارفرما باید اسناد مالی خود را مبنی بر پرداخت به اداره کار ارائه نماید و به دلیل نداشتن سند پرداختی قطعا محکوم خواهد شد. توجه داشته باشید که حقوق مندرج در قانون مفصل تر از چیزی است که شما گفته اید و برای اطلاع بیشتر از حقوق قانونی خودتان می توانید درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا به طور دقیق تری حضورتان اعلام نمایم. پیشنهاد اینجانب این است پس از مشاوره تلفنی و یا حضوری با علم کامل به این موضوع اقدام فرمایید.
موفق و پیروز باشید.

در شکایت های اداره کار دست نوشته در کنار اسناد مالی پرداخت قابل قبول است
و شما با شکایت و پیگیری نتیجه خواهید گرفت زیرا طبق ادعاب شما هیچ گونه اسناد مالی پرداخت ندارند