شکایت بابت اغفال در رابطه مجازی، دریافت وجه و مسدود کردن

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۱ #07013921

با سلام خدمت شما، من در فضای مجازی با خانمی آشنا شدم، من رو اغفال کرد و نزدیک به ۶۵میلیون پول ازمن گرفت و من رو مسدود کرده و هیچ راه ارتباطی باهاش ندارم. در فضای مجازی من رو با حرف‌هاش اغفال کرد و حتی قرار بود بیاد پیش من ولی الان مسدودم کرده. آیا راهی دارم که بتونم محکومش کنم؟ با تشکر از شما.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . دعوی مطالبه وجه بدلیل دارا شدن بلا جهت به طرفیت صاحب حساب مطرح کنید .

با سلام باید علت پرداخت وجه از جانب شما به ایشان مشخص شود ممکن است بتوانید با دادخواست مطالبه وجه و یا حتی شکایت کلاهبرداری موضوع را از طریق شماره کارتی که پول واریز کرده اید پیگیری کنید.

با سلام. دادخواست مطالبه وجه را به طرفیت ایشان تنظیم و در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

سلام دادخواست مطالبه وجه به استناد واریز های بانکی تقدیم کنید .

با سلام
برای دریافت وجه واریزی به استناد پرینت واریزی ها دعوی حقوقی مطرح بفرمایید.

سلام
بله قطعا راهی هست. اما برای تعیین دقیق عنوان نیاز به تشریح و توضیح بیشتر است. مسئله شما هم می تواند وصف کیفری داشته باشد و با شکایت در دادسرا پیگیری شود و هم وصف حقوقی.