برای دریافت سند مالکیت، قولنامه گم شده؛ چیکار باید بکنیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۲۶ #06985440

برای دریافت سند برای ملک در محدوده شهر که از سال ۶۱ مورد سکونت هس میخواهیم سند اقدام کنیم اما قولنامه گم شده مالک قبلی را نمیشناسیم دوباره قولنامه بگیریم چیکار باید بکنیم.ممنونم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چناچه کپی قولنانه زمین را هم ندارید احتمالا بتوانید کپی قرارداد را از شهرداری مربوطه دریافت نمایید.

با سلام..
چنانچه به مالک و یا فروشنده دسترسی نداشته باشید باید با تنظیم استسهادیه محلی و شهادت شهود دادخولست اثبات مالکیت از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت رسیدگی در دادگاه مطرح نمایید و پس از اثبات مالکیت خود و صدور حکم قطعی در اینخصوص، جهت درخوست تنظیم سند رسمی اقدام نمایید..
موفق باشید..

با سلام
برای اخذ سند مالکیت برای ملک ، ابتدا بایستی مالکیت شخص بر ملک اثبات گردد
برای این امر بایستی از طریق مشاور املاکی که در انجا معامله انجام شده است یا استشهادیه محلی و نیز اقدام قانونی به طرفیت شخصی که ملک را از او خریداری نموده اید و ایادی قبل ایشان اقامه دعوی نمایید

با توجه به مفقود نمودن قولنامه می توانید از مشاور املاک تنظیم کننده قولنامه نسخه ای اخذ نمایید در غیر این صورت باید با استناد به شهادت شهود مالکیت خود را اثبات نمایید تا پس از آن برای اخذ سند اقدام نمایید

باید ابتدا مالکیت خود را اثبات نمایید . به این منظور با تهیه استشهادیه و معرفی شهود باید دادخواست اثبات مالکیت مطرح کنید و سپس با دریافت راث قطعی مبنی بر تنفیذ مالکیت خود امکان درخواست سند رسمی وجود دارد .

وجود قولنامه برای تنظیم سند لازم هست اما در این مورد میتوانید از استشهاد محلی استفاده کرده و شهادت شهود موثر هست

سلام برای صدور سند مالکیت رسمی باید قولنامه خرید داشته باشید تصرف شما دلیل مالکیت تان نمی شود سعی کنید فروشنده خودتان را پیدا کنید