زوجه می تواند همراهی من و بچه ها برای این جابجایی را قبول نکند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۶۵ #06792304

خانم من مهریه اش را به اجرا گذاشته و من هم قصد پرداخت دارم اما نمی خواهم ایشان را طلاق بدهم و فقط شهر سکونت خانواده را می خواهم تغییر دهم آیا ایشان می تواند همراهی من و بچه ها برای این جابجایی را قبول نکند؟ واگر بلی بنده چگونه می توانم
این امر را محقق کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون مدنی ریاست خانواده با شوهر است و تصمیم گیری در مورد محل سکونت هم از آثار آن به حساب می آید.
پرداخت مهریه هم از آن جهت که نوعی طلب حساب می آید ربطی به طلاق دادن یا ندادن ندارد.
در پناه حق باشید...

با سلام
طبق قانون مدنی ، زوجه ملزم به تبعیت خواهد بود اگر امتناع نماید ناشزه محسوب شده و صرفا نفقه و اجرت المثل به وی تعلق نخواهد گرفت

درود
خیر
زن ملزم به سکونت در محلی می باشد که شوهر تعیین می کند
مگر در شرطی ضمن العقد تعیین محل سکونت با زن باشد.

سلام
در صورتی که حق تعیین مسکن را به ایشان نداده اید، می‌بایست بیاید و تمکین نماید میتوانید طلاق ندهید.

زن مکلف است در محلی که شوهر برای سکونت انتخاب می کند زندگی کند مگر اینکه حق تعیین مسکن به زن اعطا شده باشد

اگر در سند نکاحیه به ایشان حق انتخاب محل سکونت را نداده اید ایشان ملزم به تمکین هستند

وی در این زمینه موظف ب تمکین از شماست و باید در منزلی ک شما برای تمکین فراهم کرده اید سکونت گزیند مگر اینکه سکونت در منزل مذکور مشکلاتی برای ایشان فراهم آورد و دلیل محکمه پسندی برای عدم تمکین و جابجایی داشته باشند.....در صورت عدم تمکین بدون هیچ دلیل موجه میتوانید الزام ب تمکین ایشان را با تنظیم دادخواستی از دادگاه بخواهید