حمل کالای قاچاق چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۸۰ #06185508

سلام پانزده روز پیش ماشین بنده رو با یک نایلون لوازم آرایشی توقیف کردن کالا قاچاق محل مبلغ نه ملیون تومان قیمت اجناس رو ارزیابی کردن الان پرونده در تعزیرات حکومتی است پانزده روزه ماشین من توقیف شده هنوز جوتب ارزیابی گمرک نیومده به من گفتن اگر قیمت اجتاس بالای ده ملیون تومان ارزیابی بشه قیمت ماشین رو هم رو جریمه میزارن یعنی به طوری ماشین مصادره میشه هم جنس هم ماشین به نام خودمه لطفا راهنمایی کنییدممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به احتمال قوی خودرد شما نیز توقیف می شود

سلام و ارادت
درست گفتند ولیکن شما میتوانید اگر بیش از ۱۰ میلیون تومان قیمت گذاری نمودند نسبت به ارزش گذاری اجناس اعتراض نمایید

سلام وقت بخیر
مطابق ماده۲۲ و بند پ و ت قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز:پ)در صورتیکه ارزش کالا از ده میلیون ریال تا یکصد میلیون ریال باشد به جزای نقدی معادل سه تا پنج برابر ارزش کالای ممنوع قاچاق مجازات می شود.
ت)در صورتیکه ارزش کالا از یکصد میلیون ریال تا یک میلیارد ریال باشد به بیش از شش ماه تا دو سال و به جزای نقدی معادل پنج تا هفت برابر ارزش کالای ممنوع قاچاق مجازات می شود.
در مواردیکه کالای قاچاق مکشوفه مشمول شرایط بندهای پ و ت ماده ۲۲ همان قانون گردد وسیله نقلیه مورد استفاده در قاچاق کالای مزبور،در صورت وجود هر یک از شرایط زیر،ضبط می شود:الف)وسیله نقلیه مورد استفاده،متعلق به شخص مرتکب قاچاق باشد.
ب)با استناد به دلایل یا قرائن از جمله سابقه مرتکب و یا مالک وسیله نقلیه در امر قاچاق،ثابت شود که مالک وسیله نقلیه عامدا،آن را جهت استفاده برای حمل کالای قاچاق در اختیار مرتکب قرار داده است.
در غیر موارد فوق،وسیله نقلیه به مالک مسترد و معادل ارزش آن به جریمه نقدی مرتکب اضافه می شود.

با سلام واحترام در مورد کالایقاچاق چنانچه ارزش عرفی کالا باید ده میلیون تومان باشد وسیله ی نقلیه ی حامل نیز توقیف و به نفع دولت ضیط خواهد شد شما می توانی نسبت به این مضوع اعتراض نمایید موفق و پیروز باشید

اگر ارزش گذاری این کالای قاچاقی کمتر از ده میلیون باشد که خودرو مصادره نمی شود

سلام و درود
قاچاق کالا و ارز و حمل و نگهداری آن مجازات یکسانی دارد، باتوجه به آنکه کالای مورد نظر از نوع مجاز مشروط است، جرائم زیر را در بر دارد:
۱. جریمه نقدی معادل یک تا سه برابر ارزش کالا
۲. ضبط کالا قاچاق
۳. ضبط وسیله نقلیه مورد قاچاق(درصورتی که ارزش بالای ده میلیون تومان باشد)
موفق و موید باشید

با سلام شما نگفتید مغازه دار هستید یا یک فرد معمولی که این مقدار خرید کرده در صدور حکم فرق میکند .اگر اولی باشید بله مصادر اموال و ضبط خودرو و جریمه