اعتبار سند عادی در دعوای کیفری بالاتر میباشد یا استناد به فیلم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۷ #05629657

سلام و عرض ادب
اعتبار اصل سند عادی در دعوای کیفری بالاتر هست یا فیلم دوربین مداربسته؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام همکاران حقوقدان ،منظور متقاضی محترم ،ادله اثبات در امور کیفری می باشد نه حقوقی ...لذا سند در دعاوی حقوقی یکی از ادله اثبات دعوی می باشد نه در دعاوی کیفری....ادله اثبات در دعاوی کیفری عبارتند از اقرار ،شهادت،قسامه ،سوگند در مواردمقرر قانونی وعلم قاضی...امید است در پاسخ به سوالات متقاضیان به متن سوال دقت شود..موفق باشید

با سلام و احترام سند در ردیف ادله اثبات می باشد فیلم در در ردیف امارات و قرائن

باسلام. سند از دلایل اصلی اثبات دعوا و معتبر تر میباشد.

سلام مدارکی که شما فرمودید در شکایت کیفری ،هیچکدام دلیل ارتکاب جرم نیست واز اماراتی است که می تواند موجب حصول علم قاضی شود لذا ارزش آن با توجه به اصالت آن به نظر قاضی بستگی دارد ونسبت به یکدیگر اصولا برتری ندارند