آیا امکان صدور حکم ممنوع الخروجی وی می باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۳ #05619571

سلام در یک پرونده حقوقی متهم محکوم شده به برگشت معامله و ثمن و جلب هم صادر شده اما پس از گذشت ۶ ماه از صدور حکم اجراییه وی متواری می باشد. ایا امکان صدور حکم ممنوع الخروجی وی می باشد؟ و از چه طریق؟ مسدودی حساب های بانکی و یا پلاک خودرویی که بنام همسر خود نموده است چطور؟ با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله تقاضای ممنوع الخروجی کنید

باسلام
از طریق اجرای احکام در خواست ممنوع الخروجی شخص را نمایید
اما اموال همسرش را نمیتوانید توقیف کنید

با سلام. از طریق اجرای احکام میتوانید توقیف حساب ایشان و ممنوع الخروجی را درخواست نمایید.
در مورد همسر ایشان نمی‌توانید اموالشان را توقیف کنید ولی در صورتی که بعد از صدور حکم قطعی، محکوم علیه اموال خود را به نام همسر انتقال داده باشد، می‌توانید علیه هر دو به اتهام فرار از دین شکایت کنید.

خیر طرف دعوای شما خانم ایشان نیست ولی میتوانید و باید از همان اجرای احکام درخواست مسدود نمودن حسابها و اموال دارایی ایشان و همچنین ممنوع الخروجی را تقاضا نمائید
موفق باشید

باسلام
بخاطر بدهی یا مشکل حقوقی شخص نمیتوان حساب همسرش را مسدود نمود
از طریق اجرای احکام در خواست ممنوع الخروجی شخص را نمایید

باسلام
بله میتوانید از طریق اجرای احکام مربوطه تقاضای ممنوع الخروجی وی را بکنید.
ماشینی که نام همسرش است در حال حاضر قابل توقیف نیست

از طریق همان اجرای احکام درخواست حکم ممنوع الخروجی کنید می توانی تمام اموال ودارایی وحساب های آن را مسدود کنی ولی خانمش خیر