آیا حساب من هک شده است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۹ #05362223

با سلام بنده یک خرید اینترنتی انجام دادم و۳۰۰ هزار تومان واریز کردم ولی به دلیل قطع شدن ارتباط خود پرداز دوبار پول واریز شد بعد از یک هفته ۳۰۰ هزار تومان به کارتم واریز کردم و بازهم ۳۰۰ تومان دیگر یعنی ۶۰۰ هزار دیگه . ولی امروز که موجودی گرفتم کارت من خالی بود لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درابتدا گردش حساب خود که ازآن برداشت شده را بگیرید اگرکسر شده حتما شکایت کیفری کنید وازطریق پلیس فتا تا حصول نتیجه پیگیرباش

با سلام
اگر مبلغی از حساب شما خارج شده می بایست پیامک آن هم برای شما ارسال میشد
بهتر است سریعا از طریق بانک مربوطه کسب اطلاع نمایید و اگر مبالغی از حسابتان کسر شده باشد مشخص خواهد شد که میتوانید از طریق تنظیم شکوائیه اقدام بفرمایید

به عنوان کلاهبرداری اینترنتی شکایت کنیدو موضوع را از پلی فتا پیگیری نمایید

درود،حساب شما به احتمال زیاد هک شده است بعد از اطمینان از این امر و اخذ پرینت از حساب خود شکایت خود را در دفاتر خدمات قضایی ثبت و پس از ارجاع به دادسرای جرائم رایانه ای یا در صورت فقدان این دادسرا دادسرای عمومی پرونده شما حسب مورد به پلیس فتا یا سایر ضابطان برای تحقیق ارجاع می شود. موفق باشید.

با سلام..
پیشنهاد می گردد ابتدا با اخذ ده گردش از عابربانک و یا دریافت صورتحساب بانکی از بانک مربوطه، اول واقعیت امر روشن گردد و در صورت اثبات مراتب مشکوک و یا برداشت های غیرقانونی، با طرح دعوی در اینخصوص، موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری کنید..
موفق باشید..

بله شکایت برداشت غیرقانونی باید مطرح کنید

باسلام میتوانید ده گردش حساب خوتان را از خودپرداز بانک بگیرید و به بانک مراجعه نمایید درصورت هک شدن حسابتان میتوانید علیه هکر شکواییهخ تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی منراجعه نمایید.