با اجبار پلیس به اعتراف جرمی که مرتکب نشدم؛ چه اقدام قانونی میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۶ #05204653

سلام
پلیس امنیت اخلاقی من و خانمی که همکارم بود را در یک خیابان خیلی خلوت شهرکی درحالی روی نیمکت مشغول غذا خوردن بودیم و ماشین من جلوی ما بود دستگیر کردند به کلانتری بردند.
آنجا مامور از اینکه خانواده های ما از این قرار اطلاع دارند و مشکلی ندارند مطمئن شد. موقع رویت مامور هم خانم حجاب کامل داشت و هیچ تماسی هم بین ما نبود. اما مامور با پرخاش به ما گفت که شما جرم انجام دادین که نامحرمید و رفتید بیرون من میتونم الان یک گزارش بنویسم که تو دادگاه پدرتونو دربیارن بعد آروم شد و گفت اما من نمیخوام براتون دردسر بشه بیان این تعهد ها را امضا کنید و بنویسید که به دلیل بی حجابی در خودرو دستگیر شدید و تعهد میدید که تکرار نمی کنید. ما هم که از حرف قبلیش ترسیدیم قبول کردیم امضا کردیم و آخر گفت حالا وسایلاتونو از تو ماشین بردارین که باید ده روز تو پارکینگ بمونه.

اون موقع نفهمیدم چی شد اما الان به شدت عصبانیم از فریبی که خوردم از بی عدالتی که شد
نمیدونم چکار کنم و چی درسته
هنوز ماشینم تو پارکینگه و خیلی دوست دارم از اون مامورها شکایت کنم اما میدونم فایده ای نداره
لطفا راهنماییم کنید یا حداقل نشر بدید دیگران اشتباه منو نکنند.
متشکرم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید علیه مامور اقامه دعوا کنید

شما می توانید به بازرسی نیروی انتظامی شهر خودتان مراجعه کنید وپیگیر موضوع خود شوید بی شک ارتباط دراین حد عنوان مجرمانه ندارد مگر غیر از این موارد باشد

ضمن انکار موضوع علاوه بر شکایت از مامورین می توانید به اداره کل بازرسی ناجا تخلف مامورین را در حین انجام وظیفه منعکس کنید.

با سلام
اقرار و اعتراف صرفا در مراجع قضایی مستند میباشد و در آگاهی و کلانتری و سایر موارد مورد قبول دادگاه نیست و شخص میتواند منکر این اظهارات یا اقرار و اعتراف به زور و اعمال فشار اعلام نماید

با سلام و احترام
می‌توانید در مراحل بازپرسی و دادگاه صورت جلسه و حرفهای گذشته را انکار کنید. معمولا محاکم در این زمینه ها مو شکافی نمی‌کنند. نگران نباشید