آیا میتوانم با گرفتن حکم رشد اختیار خود را بدست بگیرم و مستقل شوم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۰ #05089371

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز و زحمتکش..من دختری ۱۷.۵ ساله و مجرد هستم که با خانواده زندگی میکنم پدر و مادرم از لحاظ روانی دچار مشکل هستند و همچنین هر دو روابط نامشروع دارند پدرم بسیار بد دهن و فحاش است و همچنین دسته بزن دارد خانواده ام الفاظ بسیار رکیکی همانند(خراب،فاحشه؛تن فروش...)به من نسبت می دهند از لحاظ مالی و عاطفی به هیچ عنوان من را تامین نمیکنند و به هیچ عنوان پشتوانه من نیستند..انها من را داخل خانه زندانی کرده و اجازه انجام هیچکاری را به من نمیدهند...من از لحاظ جسمی و روحی کاملا در خطرم روحا دچار چن اختلال روانی شدید هستم که زیر نظر روانپزشک بهتر شدم و جسما هم در خانه امنیت جانی ندارم پدرم چندین بار قصد کشتن من به وسیله چاقو و کتک را داشته است(همچنین احساس میکنم که او مدتی به من چشم داشت) مشکلات من شدید تر ازین حرفاست ولی من خلاصه ای از آن را گفتم..هیچ فامیل و اشنایی ندارم که به من کمک کند..اجازه شاغل شدن هم نمیدهند و که من حداقل خودم را تامین کنم...ایا امکان جدایی از طریق قانون می باشد؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چون باخطرجانی وروحی مواجه هستیدنیازنیست منتظربمانید۱۸ساله شویدمیتوانیدجهت درخواست رشدواستقلال مالی اقدام کنیدولی اگرقصدداریددعوی کیفری علیه والدین مطرح کنیدقبل ازآن شرحی به دفتردادستانی محل زندگی جهت حمایت قانونی بیشتربنویسید.درپناه حق

بایدبه سن ۱۸ سالگی تمام برسیدتابتوانیدقانونی مستقل وجداازپدرومادرزندگی کنید،حکم رشدبرای دخل وتصرف(انجام امورمالی)است.موفق باشید

بادرود
متاسفانه شما باید تا اتمام ۱۸سالگی در حضانت والدین باشید
لذا درصورت آزار واذیت پدر میتوانید با اورژانس اجتماعی ۱۲۳تماس بگیرید و گزارش دهید

با درود
حکم رشد فقط مجوز دخل و تصرف در امور مالی را به شما میدهد و برای مستقلا مسکن گزیدن میتوانید پس ۱۸سالگی اقدام نمایید

با رسیدن به سن قانونی ( ۱۸ سال) می توانید به صورت مستقل زندگی کنید

درود
حکم رشد جهت انجام امور مالی می باشد. شما باید تا تمام شدن ۱۸ سال صبر کنید.

با سلام با سن ۱۸ سال تمام میتوانید مستقل باشید