گرفتن حق و حقوق از کارفرما بدون داشتن قرارداد و فقط امضای برگه تسویه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۰ #03747306

سلام وقتتون بخیر
ببخشید من ۴ ماه و نیم در شرکت مهندسی به عنوان مهندس کار کردم گفتن ۳ ماه کارآموزی بعد استخدام قرار بود مبلغ کمی برای کارآموزی بدن ( ماهی ۲۵۰ تومن ) و بعد قرار شد برای یک و ماه و نیمی که کار کردم پولی بدن که ندادن
پول کارآموزی رو دادن ولی برای مدت بعد کاراموزی هیچ پولی ندادن. هر دفعه هم از بستن قرارداد سرباز زدن. بعدم توی برگه ای نوشتن که ۷۰۰ تومن بهم میدن برای تسویه و دیگه من حقی ندارم. الانم فقط ۳۵۰ تومنشو دادن. بیمه هم نکردن در صورتیکه گفته بودن پولشو میدن.
ممنون میشم راهنماییم کنید که میتونم از ایشون شکایت کنم و حقمو بگیرم یا نه.

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با اثبات رابطه کاری میتوانید جهت مطالبه حقوق خود از اداره کار اقدام نمایید

سلام
ضمن اثبات را بطه ی کاری، میتوانید از طریق ادراه کار جهت مطالبه حقوق خود اقدام نمایید.