با این قول نامه میشود اقدام به الزام سند نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۹ #03368646

باسلام خدمت وکلای محترم. قول نامه ای درسال ۹۱ با پدرم و با حضور دو شاهد جهت فروش یکی از منازل پدرم به من نوشته و تا یک ماه وقت گذاشتیم که سند بنام من انتقال دهد. موقع تفکیک سند ملک که تمام مراحل قانونی و هزینه های آن بعهده من بوده پدرم سند را به نام خودشان انتقال دادن. پدرم در حال حاضر مرحوم شده. وراث قول نامه را قبول ندارن. با این قول نامه میشود اقدام به الزام سند کرد. در قول نامه من خریدار و پدرم فروشنده بوده و مبلغ پرداخت گردید. متشکر می شوم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله سند عادی مانند قولنامه نیز معتبر و مستند هست و ب شرط صحت و اصالت می‌توان برای الزام ب تنظیم سند رسمی اقدام نمود

سلام بله امکان پذیر است.

با درود بله امکان پذیر است

سلام وقت بخیر
اگر صحت قولنامه مورد تایید باشد بله این امکان وجود دارد

با سلام و احترام در صورت وقوع عقد بیع با مبایعه نامه و یا به تعبیر جنابعالی قولنامه می توانید عرضحال خود را به طرفیت کلیه وراث مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم مرجع قضایی ذیصلاح نمایید

با سلام
امکان طرح دعوای الزام به تنظیم سند علیه ورثه وجود دارد