با توجه به شرایط موجود و مصوبات کرونا، آیا در صورت اقدام، دستور تخلیه توسط شورای حل اختلاف صادر میشود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۰۴ #01766198

سلام. قرارداد اجاره‌ی مستاجر در تاریخ ۳ مرداد ۱۴۰۰ به اتمام رسیده. ایشان از یکماه قبل تا به حال نه به تلفن‌ها جواب میدهند و نه در بنگاه حاضر میشوند. در طول قرارداد هم، همیشه بدحساب بوده و اجاره و شارژ و قبض ساختمان را با تاخیرهای زیاد پرداخت میکرده و در چند مورد موجب آزار و اذیت همسایگان شده که ما بعلت کرونا و عدم اتمام قرارداد پیگیری نکردیم و تنها بصورت شفاهی تذکر دادیم. همچنین در ۶ ماه‌ اول بغیر از زوجی که قرارداد داشتند، نفر سومی که خود را برادر آنها معرفی میکرد در خانه سکونت داشت که این برخلاف مفاد قرارداد بود.
با توجه به شرایط موجود و مصوبات کرونا، آیا در صورت اقدام، دستور تخلیه توسط شورای حل اختلاف صادر میشود؟ و اگر میشود چه مدت اجرای آن طول خواهد کشید؟ و برای دریافت اجرت‌المثل ایامی که ملک در تصرف ایشان بوده باید چه کرد؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید با اثبات تخلفات درخواست تخلیه بدهید.

بادرودوسلام به مدارک و مستندات منوط می باشد.

درود
بله ابتدا تخلف مستاجر را اثبات کنید سپس حکم تخلیه بگیرید

با سلام و درود
در صورت تخلف از شرایط قراردادی و یا تعدی و تفریط مستاجر امکان اجرای حکم تخلیه وجود دارد

در صورت اثبات تخلف قرارداد امکان صدور دستور تخلیه وجود دارد

سلام شما میبایست یا نیاز شخصی خود را اثبات کنید یا تخلفات مستاجر را در این دو صورت حکم تخلیه صادر میشود زمان قابل پیش بینی نیست

با بستگی به مدارکتون داره
قابل پیشبینی نیست