این متن در سامانه ثنا به چه معناست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۹۶ #01722632

سلام وخسته نباشید در سامانه ثنا این متن قید شده است دستور قضایی مبنی بر ابلاغ وصول نظریه کارشناس در تاریخ ۱۳۹۹/...../....... صادر گردید به چه معنا ست باتشکر از پاسخ شما از کانون وکلا

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

به معنای اینکه نظریه کارشناس در پرونده مورد نظر ارائه شده است.

سلام یعنی کارشناس اقدام به صدور و تسلیم نظریه به شعبه نموده است و شعبه باید مراتب را به طرفین ابلاغ نماید

سلام ..
یعنی شما یا طرف مقابلتون یا مرجع قضایی ، درخواست ارجاع امر به کارشناس کرده بودید و کارشناس نظرش را به مرجع قضایی تقدیم کرده و به شما ابلاغ شده که جهت ملاحظه ی نظر کارشناس به دفتر دادگاه مراجعه کنید و اگر نسبت به آن اعتراض دارید ظرف مدت ۷ روز اعلام کنید .

با سلام
به معنی انست نظر کارشناس ابلاغ شده و برای مشاهده و اینکه اگر اعتراضی به نظر کارشناس دارید به شعبه مراجعه نمایید

با سلام
ارجاع امر که برای اتخاذ نظر کارشناسی شده بود حال کارشناس نظر خود را اعلام کرده است و میتوانید در سامانه ثنا یا خود شعبه اقدام به رویت ان گردید

با درود..

کارشناس نظـریه کتبی خود را به شعبه اعلام و تحویل داده و دادرس نیز دستور ابلاغ آن را به طرفین پرونده صادر نموده است..
برای مشاهده و ابلاغ نظریه کارشناسی از طرف مدیر دفتر شعبه بشما، به شعبه مربوطه مراجعه نمائید..

ارائه نظریه کارشناس پرونده به شعبه.