حقوق دختر مطلقه چگونه تقاضا شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۸ #01651362

سلام خسته نباشین سوالی داشتم پدرم جانباز بودن فوت کردن بعد ایشان من به مدت ۱۰ سال از بنیاد حقوق در یافت می کردم اونم به مبلغ نا چیز تازگی شده بود ۸۰۰ که به سن سی سالگی با یک بنده خدایی نامزد کردم چون مادرم ازدواج کرده بود برادرم کارتون خواب شده کسی رو نداشتم به خانه اقا رفتم که قرار بود بعد یک ماه مراسم بگیرم که متوجه شدم اقا هم معتاد هم همسر ایشون خود کشی کرده ایشونو ترک کردم بد بختانه متوجه شدم باردارم قرار بود بدون نام بچه رو بهزیستی رها کنیم که اون اقا گفت من نمی تونم نگه دارم که من نتونستم بچه را رها کنم خودم سر پرسیتی بچه را به عهده گرفتم برایش شناسنامه گرفتم بخاطر بچه حقوقم بنیاد قطع کردن از شما وکیل محترم سوال داشتم ایا به دیوان عدالت اداری نامه بنویسم حقوقم درست می شود چون که بنیاد هرچی اتماس می کنم می گم در امدی ندارم می گن به ما ربطی نداره تثبیب دولت از ما کاری بر نمی اید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درابتداباید طلاق نامه راتهیه و از طریق بنیاد میتوانید تقاضای مطالبه مجدد حقوق پدر مرحومتان را تقاضا نمایید
اگرهمکاری نکردند بایستی از طریق دیوان عدالت اداری جهت مطالبه حق و حقوق خود اقدام کنید

با سلام
شما با ارایه طلاق نامه و از طریق بنیاد میتوانید تقاضای مطالبه مجدد حقوق پدر مرحومتان را تقاضا نمایید
در صورت عدم همکاری بنیاد ، بایستی از طریق دیوان عدالت اداری جهت مطالبه حق و حقوق خود اقدام بفرمایید

با سلام اگه شما طلاق گرفته باشید از حقوق متوفی پدر میتوانیت اقدام کنید اگه باردار شدن شما در دوران نامزدی بود عقدی دائم بین شما نشده که مراجع به قانون منجر به عقد دائم میشود

با سلام
شما باید دادخواست رو به دیوان عدالت اداری ببرید تا رسیدگی شود