چگونه ممکن است بدون اینکه پرونده شکایت بانک مبنی بر توقف حکم مصادره اموال روند عادی خود را طی کند حکم گرفتن اموال را داده اند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۹ #01557081

با سلام
بنده چند سال نگهبان یک کشتارگاه بودم حقوقم را ندادن شکایت کردم دادگاه و طبق نظر اداره کار حکم مصادره اموال کشتارگاه را صادر و پس از مزایده که خودم برنده مزایده شدم اموال کارشناسی شده را از کشتارگاه خارج نمودم و یرایش فروش به حیاط خانه ام آوردم.ضمنا کشتارگاه مذکور شخصی بود ولی بدلیل بدهی به بانک درحال مصادره شدن توسط بانک می‌باشد ولی هنوز بانک موفق به مصادره نشده است و آن پرونده در حال رسیدگی است.به این خاطر بانک ----شکایت کرده که حکم مصادره بنده را متوقف کند و احظاریه ای به طرفیت بانک برایم آمد که آخر برج ۱۱/۱۳۹۹ برم دادگاه.اما وقتی بنده اموال مذکور را با حکم دادگاه مصادره نمودم. روز بعد از آن نماینده بانک به همراه مامورین انتظامی و نماینده دادستان و نماینده اجرای احکام با حکمی از طرف رییس دادگستری شهرستان قروه کردستان به در خانه ام آمدند و همه آن اموال را از داخل حیاط خانه‌ام به کشتارگاه برگرداندن.قیمت تقریبی اموال ۴۵۰ میلیون می‌باشد.چطور ممکن است دادگاه به بنده حکم مصادره بدهد و بعد از اینکه با کلی هزینه اموال را تحت نظارت مامور اجرای حکم و حضو نمایندگان دادستان و اجرای احکام از کشتارگاه خارج کردم روز بعد به نفع بانک ملی وسایل را از بنده بگیرند.آیا درحق بنده که فردی عادی و گارگر هستم ظلم نشده است.بانک که شکایت کرده بود چگونه ممکن است بدون اینکه پرونده شکایت بانک مبنی بر توقف حکم مصادره اموال روند عادی خود را طی کند حکم دادند که اموال را از بنده بگیرند.بند چهار سال دوندگی کردم کلی هزینه کردم تا این اموال مصادره شد.ولی در عرض ۲۴ساعت دادنش به بانک.آخر طرف من که بانک نبوده.خواهشمندم راهنماییم کنید که چکار کنم درحقم ظلم شده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اموال کشتارگاه در رهن بوده.و احتمالا قبل از شما اقدام کرده.شما نباید اموال را پس می دادید.از شعبه پیگیری نمایید

توصیه می شود از شعبه مربوطه پیگیر باشید

با سلام واحترام احتمالابانک زوتر از شما توقیف کرده است و در این صورت ابتدا باید حق بانک ادا شود و سپس بعد از آن حق شما ادا می شود و چنانچه کسی زودتر از شما توقیف کرده باشد اول دین ایشان ادا شده و اگر چیزی باقی ماند برای شما خواهد بود موفق و پیروز باشید

با سلام
پیشنهاد می گردد جهت کسب اطلاع دقیق به دادگاه مراجعه نمایید .

درود
ممکن است اموال و کشتارگاه در رهن بانک بوده باشند که در این مواقع مرتهن حق تقدم دارد. علت را از اجرای احکام جویا شوید.

با درود..
با توجه به توضیحات ارائه مشاوره به این موضوع نیازمند بررسی و ملاحظه اوراق پرونده می باشد.. ولی در حالت کلی بنظر می رسد که بانک حق رهن در خصوص اموال کشتارگاه داشته و بر این اساس، اصـولا ابتدا باید بدهی بانک تسـویه و سپس نسبت به پرداخت سایر دیون آن اقدام می گردید..
پیشنهاد می گردد با حضور در دادگاه، واقعیت امر را از شعبه مربوطه جویا شـوید..

درود بر شما، احتمالا در این زمینه بانک حق رهن داشته یا درخواست توقف عملیات اجرایی کرده است، لکن توصیه می‌شود در صورت امکان وکیل بگیرید یا بدوا از طریق مراجعه حضوری به شعبه ی مربوطه، مساله را پیگیری نمایید.