آیا میتونن زمین رو دوباره به نام خودشون برگردونند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۹۴ #01447580

سلام خسته نباشید پدر من چندین سال قبل همیشه مادر من رو مورد ضرب و شتم قرار میدادن و اصلا نفقه ای به ایشون و بچه ها نمیدادن مادر اون سال یک بار شکایت کردن و پدرم یه زمینی رو داشتن که از طریق دادگاه اون زمین رو به مادرم دادن بابت دیه و نفقه و مهریه الان این زمین یه مقدار ارزشمند شده و این آقا هر روز زنگ میزنه به مادرم و میگه من تهران از دستت شکایت کردم و زمین رو باید به من برگردونی و زندان میندازمت و از این جور حرفا که مگه چقدر دیت میشده و حق نداشتن زمین رو بهت بدن و این حرفا الان مادر رو تحت فشار قرار دادن

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به توضیحاتی که دادید پدر شما نمی تواند زمین را پس بگیرد

خیر، ملکی که قبلا قانونی منتقل شده باشد، غیر قابل برگشت است.

با سلام در صورتی که با رای قاضی چنین اتفاقی صورت گرفته و بنام شده به هیچ وجه امکان ندارد استرداد کنند مگر موارد دیگری در پرونده باشد

سلام
دوست عزیز اگر این مورد انتقال ملک توسط خود دستگاه قضایی صورت گرفته پس به حرفهای او اعتنایی نکنید و قابل انتقال به او نیست

با سلام و احترام اگر منتقل شده باشد خیر نمیتوانند مسترد کنند مگر اینکه از طریق غیر قانونی باشد دیه حتی یک ریال هم باشه میتوانند به قبال اخذ رضایت هر چی بدهند مشروط به رضایت شماو و این مورد توافقی می باشد و شماهم حتما اگر زمین را می داده رضایت دادید و این مورد صحیح می باشد و موفق و پیروز باشید

درود بر شما
اگر به طور قانونی انتقال یافته ، نمیتوانند پس بگیرند .‌

در صورتی که از باب مهریه ، دیه یا نفقه انتقال داده شده است قابل استرداد نخواهد بود