ایجاد پرونده شکایت قبل از صدور حکم تعلیق، آیا تعلیق لغو خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۸ #01446452

با عرض سلام و ادب
من در مهر ۹۷ بنا به حکم دادگاه تجدید نظر تعلیق حبس تعزیری گرفتم، در سال ۹۶ علاوه بر پرونده منتهی به حبس تعزیری و تعلیق، پرونده دیگری هم داشتم که در حال حاضر ( ۹۸ ) در جریان دادرسی هستش.
سوال بنده این است که به فرض اینکه اگر بنده در پرونده مطرح شده در سال ۹۶ محکوم شوم با توجه به اینکه این به اصطلاح جرم قبل از صدور تعلیق انجام شده آیا تعلیق بنده را لغو خواهد کرد یا خیر؟

تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر قبل از صدور حکم باشد تعلیق تان لغو نمی شود
اگر بعد از صدور حکم باشد تعلیق ملغی می شود

اگر پرنده شما قبل از صدور حکم بوده است است تعلیق تان لغو نمی شود ولی کرد اگر بعد از صدور حکم باشد تعلیق ملغی می شود

تعلیق ملغی نمی شود وی باتوجه بشرایطی شاید تکرار جرم محسوب گردد.

تعلیق ملغی نمی شود وی باتوجه بشرایطی شاید تکرار جرم محسوب گردد