مشکل بدهی مالیاتی رو چگونه حل نمایم؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۱۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام،
می خواستم‌ در مورد مشکلی که برام پیش آمده از شما مشاوره بگیرم. من سال ۹۲ مدرکم رو برای رتبه بندی در اختیار یک شرکت قرار دادم ولی بعدا متوجه شدم اونها متاسفانه اسم من رو به عنوان مدیرعامل شرکت ثبت کردن و الان برای من یک بدهی بزرگ‌ مالیاتی صادر شده و حسابهام مسدود شده. البته یک قرارداد محضری در اون زمان امضا کردم که در اون ذکر شده بود هیچ مسئولیت و حقی در قبال سود و ضرر این شرکت متوجه من نیست. من سال ۹۳ از ایران خارج شدم و از این شرکت مدرکم رو پس گرفتم ولی متاسفانه اونها همچنان از مشخصات من برای ثبت شرکتهای دیگری استفاده کردن که بعدها متوجه شدم و الان همه اینها برای من مشکل بدهی مالیاتی به وجود آورده. من الان در خارج از کشور دانشجو هستم و چون قصد دارم به زودی به ایران سفر کنم می خوام این مشکل رو حل کنم. میشه راهنمایی کنید چه کاری باید برای حل این مشکل انجام بدم؟ خیلی ممنونم.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

قرارداد یا توافق محضری شما تاثیری بر مطالبه اداره مالیات ندارد و در برابر این اداره مسئول تسویه هستید. با این حال می‌توانید پس از پرداخت، مبلغ را بر اساس قرارداد از شرکا مطالبه کرده یا بابت سوءاستفاده از مدرک شکایت کنید.

این چارچوب کلی مسئولیت مدیرعامل است، اما مفاد دقیق قرارداد محضری و اقدامات ثبت شرکت‌ها مسیر اقدام شما را تغییر می‌دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مسئولیت پرداخت بدهی مالیاتی مدیرعامل صوری

توافق‌های داخلی یا محضری مبنی بر سلب مسئولیت برای اداره مالیات ملاک نیست و مسئولیت پرداخت بدهی به عنوان مدیرعامل ثبت‌شده متوجه شماست. پس از پرداخت و تسویه حساب مالیاتی، این حق را دارید که وجه پرداختی را با استناد به قرارداد محضری از شرکا مطالبه نمایید. همچنین اعلام مراتب به مرجع ثبت شرکت‌ها و طرح شکایت کیفری بابت سوءاستفاده از مدرک علیه هیات‌مدیره از دیگر راهکارهای مطرح‌شده است. توصیه می‌شود پیش از ورود به کشور از طریق وکیل امور را پیگیری کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
یوسف حزبا

یوسف حزبا

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۳۷ نظر)

با سلام ابتدا طی لیحه ای مراتب را به مرجع ثبت شرکتها اعلام کنید سپس بابت سوءاستفاده از مدرکتان از هیات مدیره آن شرکت شکایت نمائید.

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

قرارداد داخلی شما و شرکایتان در شرکت ارتباطی با اداره مالیات پیدا نمیکند و فقط شما را محق در مطالبه مبلغ مالیات از ایشان میکند . به عبارت دیگر شما چاره ای جز تسویه حساب مالیاتی خود ندارید ولی میتوانید مالیات پرداختی را با استناد به قرارداد داخلی موجود از شرکا مطالبه کنید .

محمدتقی صادقی

محمدتقی صادقی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹ نظر)

با درود..
در اینخصوص شما می توانیـد اقدام به تسویه حساب مالیاتی حسب موارد اعلامی نمـوده و متعاقب آن با اسـناد تسویه و پرداختی مذکور را از شرکای شرکت به استناد قراداد داخلی منعقده مطالبه نمایید..

امیر ابوعلی

امیر ابوعلی

کارشناس حقوقی

درود
باتوجه به اینکه شما مفاد قراردادرا امضا نموده اید راهی جز تصفیه حساب ندارید

نمایش ۷ پاسخ دیگر وکلا
محمد بابایی فیشانی

محمد بابایی فیشانی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۶۳۹ نظر)

بااحترام
قبل از ورود سعی نمایید وکیل کار شما را انجام دهد

سعید نیکخواه بهرامی

سعید نیکخواه بهرامی

کارشناس حقوقی

۴٫۰(۲ نظر)

با سلام و احترام
قرارداد جنابعالی بایستی مطالعه شود به نظر می رسد جهت این امر مهم وکیل اختیار نمایید

مهسا بندری

مهسا بندری

کارشناس حقوقی

راهی جز تصفیه حساب ندارید

مرصاد پوراعتضاد

مرصاد پوراعتضاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶(۲۳۸ نظر)

چاره ای جز تسویه حساب ندارید.

مینا امیری ثانی

مینا امیری ثانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۵۴ نظر)

با درود
بایستی تسویه حساب نمایید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام و عرض ادب ،تسویه حساب نمایید

ویدا سماوات

ویدا سماوات

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۷۵ نظر)

بایستی تسویه حساب نمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید