سلام وقت بخیر چند روز پیش توی اینستاگرام توی یک پیج فروش کیف و کفش.. برا مادرم کفش سفارش دادم... بعد ۵ روز اومدم دیدم همان پیج بسته شده و کلا کلاهبرداری بوده... تنها چیزی ک دستمه…
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی در بنیاد وکلا به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین و تلفنی انجام میشود. وکیل متخصص جرایم اینترنتی آماده پاسخگویی مشاوره به صورت مشاوره تلفنی جرایم اینترنتی و مشاوره آنلاین جرایم اینترنتی میباشد. بنیاد وکلا کیفیت کلیه مشاورههای تلفنی و آنلاین (چت) را تضمین میکند.
شما هم میتوانید پرسش حقوقی خود را بصورت ناشناس مطرح کنید و از متخصصین بنیاد وکلا پاسخ بگیرید.
سوال خود را مطرح کنیدسلام وقت بخیر چند روز پیش توی اینستاگرام توی یک پیج فروش کیف و کفش.. برا مادرم کفش سفارش دادم... بعد ۵ روز اومدم دیدم همان پیج بسته شده و کلا کلاهبرداری بوده... تنها چیزی ک دستمه…
سلام با شخصی تو گروه روبیکا دوست شدم بهد چند وقت گفت می خوای مثل من پولدار شی پول بده تو ارز کار می کنم پولت تا عید چند برابر میکنم خلاصه من هم پنج میلیون دادم بهش بعد دادن کارت…
سلام وقت بخیر ببخشید از اینکه مزاحم وقت شما میشم --------------- هستم ۲۸ سالمی اتباع خارجی اهل افغانستانم برام یی مشکلی پیش آمده بود خاستم با شما در جریان بذارم …
اگر کسی پیج اینستاگرام توهین تحدید کنه فحش بده وووو ایا دادگاه و پلیس میتونه بازیابی کنه پیجش رو یعنی از یه شخصی بنده شکایت کردم که اون با اسم یکی دیگه پیج زده و داره با اون پیج…
سلام....ما برای ارز دیجیتال سرمایه و پول گذاشتیم الان چند ماه هست دیگه مسدود شده و نه اصل پول رو برمیگردونند نه سودی میدن چه جوری شکایت کنیم
کیفیت کلیه مشاورهها توسط بنیاد وکلا تضمین میشود
باسلام خدمت شما. در خرداد ماه ۱۴۰۱ من با یک سایت خرید و فروش چرخ خیاطی توی اینستا اشنا شدم و ازونجایی که با توجه به خریدهایی که ازین سایت شده بود در دایرکت پیام دادم و قیمت یک چرخ…
سلام و عرض ادب وقت بخیر ی نفر از اینستا بابت خرید برنج از من کلاهبرداری کرده بعد دو ماه خورد خورد پول منو برگردانده آیا بازم میتونم ب اتهام کلاهبرداری ازش شکایت کنم ک چند ماه پول…
توی پیامرسان سروش یک کانال استخدام نیروی برای شرکت بود ۴۰۰ هزار و..عضو داشت بعد برای استخدام باید یه مبلغی رو واریز میکردیم الان من هم مبلغ رو واریز کردم ولی دیگه…
من برای یه فروشنده اکانت بازی pubg mobile مبلغی واریز کردم ،فرد هم کانال با تعداد مشترک بالای ۴۰ هزار و داشتن کانال اعتماد بود ،من هم از این بابت اعتماد کردم و مبلغ رو واریز کردم…
کیفیت کلیه مشاورهها توسط بنیاد وکلا تضمین میشود
آیا استوری های ماههای قبل در واتس آپ یا اینستاگرام قابل پیگیری و ردیابی و مستدل است ؟؟؟
با پیشرفت روز افزون فضای اینترنت، امکانات و خدمات متنوعی در اختیار کاربران در سراسر جهان قرار میگیرد که میتوانند نهایت بهره را در این زمینه داشته باشند. با قاطعیت میتوان گفت که پیشرفت جوامع تا حد زیادی به حوزه فضای وب بستگی دارد و هر چه دامنه این حوزه گستردهتر باشد، علاوه بر ارائه خدمات بهتر به عموم، شاهد پیشرفتهای بسیاری در این حوزه خواهیم بود.
با توجه به این که از طی سالیان گذشته تا به اکنون، حوزه اینترنت در سراسر دنیا گسترش قابل توجهی داشت و به نوعی فضای تکنولوژی به میزان قابل توجهی تغییرات اساسی پیدا کرد، اما این مسائل سبب بروز مشکلات فراوانی شد و امروزه شاهد آن هستیم که تخلفات مختلفی در فضای اینترنتی رخ میدهد. گسترش فضای اینترنت و مجازی، شاید فواید زیادی داشته باشد اما نباید از این موضوع غافل شویم که همین گسترده شدن حوزه اینترنتی، سبب بروز مشکلات عدیده نیز شده است.
در واقع میتوان اینگونه بیان کرد که در عین داشتن فواید و مزایا پیشرفت حوزه وب و فضای مجازی، ولی شاهد تخلفات و حتی بروز جرایم مختلف در این حوزه هستیم. در طی این چند سال، تخلفاتی که در زمینه فضای مجازی رخ داده است، بسیار زیاد بوده است و چه بسا تخلفات منجر به وقوع جرم نیز شده است. وقوع جرم علاوه بر فضای حقیقی، در فضای غیر حقیقی یا همان مجازی نیز رخ میدهد و چه بسا وقوع جرم در این حوزه نیز بیشتر میباشد.
گسترده شدن فضای اینترنت و به تبع آن فضای مجازی، این قبیل مشکلات را دارد و در هر صورت وقوع رفتارهای مجرمانه اینترنتی، در قانون برای آن مجازات نیز تعیین شده است. بر اساس قانون اساسی، هر رفتاری که برای آن مجازات تعیین شده باشد، میتواند عنوان مجرمانه داشته باشد و این که برای تخلفات حوزه فضای مجازی، مجازات تعیین شده است، در واقع چنین تخلفاتی به عنوان جرم تلقی میشود.
جرایم اینترنتی بسیار گسترده هستند و هرگونه رفتاری که در فضای وب و با بهرهمندی از سامانههای رایانه، برخلاف قواعد و مقررات باشد، میتواند به عنوان جرایم اینترنتی شناخته شود. از جمله شناخته شدهترین انواع جرایم اینترنتی میتوان به جرم کلاهبرداری اینترنتی اشاره نمود که شیوه ارتکاب و اعمال مجازات آن با کلاهبرداری سنتی متفاوت است.
به دلیل اهمیت موضوع این قبیل جرایم، افراد میتوانند وکیل جرایم اینترنتی بگیرند یا از خدمات مشاوره حقوقی استفاده کنند. مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی به صورت تخصصی به جرایم این حوزه پرداخته که برای بهرهمندی از خدمات مشاوره با سامانه بنیاد وکلا در ارتباط باشید.
موضوعاتی که از جنبه قانونی برخوردار باشند، ارائه مشاوره حقوقی برای آنها انجام میشود. با توجه به این که اطلاعات عموم جامعه نسبت به مسائل حقوقی در سطح قبل قبولی قرار ندارد، لازم است که برای آنها ارائه مشاوره صورت گیرد. مشاوره حقوقی علاوه بر موضوعاتی که جنبه حقوقی دارند، در ارتباط با مسائل کیفری نیز مطرح میشوند.
دعاوی کیفری نسبت به دعاوی حقوقی از اهمیت خاصی برخوردار هستند و دلیل آن هم این است که در دعاوی کیفری، مسائل جرم و مجازات مطرح است و با تعیین مجازات یا عدم آن برای متهم میتواند سرنوشت زندگی وی تغییر پیدا کند. یکی از زمینههای موضوعات کیفری که ارائه مشاوره حقوقی برای آنها به صورت تخصصی انجام میشود، حوزه جرایم اینترنتی است.
به طور کلی مشاورههایی که در امور کیفری انجام میشوند، ارتباط مستقیمی با موضوعات جرم و مجازات دارند و از این رو لازم است که مشاوره دادن توسط حقوقدانان مسلط به دعاوی کیفری انجام شود.
مسائل گوناگونی در مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی مطرح میشود که علی الاصول، اصلیترین موضوعات آنها به تخلفات و جرایمی که در حوزه فضای وب و مجازی رخ میدهد، پرداخته میشود. برخی افراد با این تصور که وقوع رفتارهای مجرمانه در فضای مجازی هیچگونه مجازاتی برای آنها در قانون تعیین نشده است اما باید صراحتا به این موضوع اشاره کرد که مجازات جرایم اینترنتی چه بسا سختتر از مجازات جرایم حوزه دیگر باشند.
هرگونه تخلفاتی که در حوزه اینترنت رخ میدهد، در صورتی که برای آنها در قانون مجازات تعیین شده باشد، میتواند عنوان مجرمانه کیفری نیز داشته باشد. در ارتباط با این قبیل جرایم، ارائه مشاوره حقوقی لازم است و در این صورت افرادی که متحمل اینگونه جرایم شده باشند و یا سوالاتی در این زمینه داشته باشند، میتوانند از طریق مشاوره حقوقی آنها را حل و فصل نمایند.
مشاوره حقوقی در خصوص جرایم اینترنتی، علاوه بر آن که اطلاعات حقوقی مورد نیاز در این زمینه به افراد متقاضی ارائه میشود، منجر به حل و فصل اختلافات به صورت قانونی خواهد شد. دریافت مشاوره حقوقی در ارتباط با جرایم حوزه فضای مجازی، در اغلب مواقع لازم و ضروری است که در این صورت باید برای دریافت خدمات مشاوره با وکلا و کارشناسان حقوقی مسلط به امور کیفری مشورت گرفت.
جرایم اینترنتی، همانطور که از نام آنها پیدا است، جرایمی هستند که در بستر فضای اینترنت و به واسطه استفاده از سامانههای رایانه صورت میگیرد. به بیان دیگر، اینگونه جرایم، در صورتی که از طریق سیستمهای رایانه و یا کامپیوتر انجام شود، در زمره جرایم رایانه و یا اینترنتی قرار میگیرد.
سوابق جرایم اینترنتی در ایران به تخلفاتی مانند جعل اسکناس باز میگردد که از طریق چاپخانهها انجام میشد. تا قبل از دهه هشتاد، ارتکاب جرایم حوزه اینترنت، چندان رواج نداشته است و به مرور زمان که فضای وب و اینترنت، گسترش پیدا کرد، وقوع این جرایم نیز گستردهتر شد.
این که یک رفتار و تخلفی که در حوزه اینترنت، چگونه به عنوان جرایم اینترنتی و رایانهای شناخته میشود، در وهله اول باید گفت که باید برای چنین تخلفاتی در قانون مجازات تعیین شده باشد. حال جدای از بحث اعمال مجازات برای این قبیل جرایم، مصادیق جرایم اینترنتی، عبارتند از:
امروزه روشهای مختلفی برای ارتکاب جرایم اینترنتی در نظر گرفته شده است و مجرمین حوزه اینترنت و فضای مجازی با بهرهمندی از ترفندهای روز تکنولوژی، اقدام به رفتارهایی نظیر سرقت اینترنتی، کلاهبرداری، توهین و فحاشی و غیره نیز میکنند.
در بخش قبل به عنوان مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی چیست، پرداختیم. تخلفات مجرمانه که در فضای مجازی و به طور کلی فضای اینترنت، رخ میدهد، در دسته بندی جرایم اینترنتی قرار داده میشود. یکی از مهمترین موضوعات کیفری، در ارتباط با جرایم اینترنتی است و در این صورت ارائه خدمات حقوقی چه به صورت اخذ وکیل دادگستری و چه مشاوره حقوقی، به صورت تخصصی باید انجام شود.
با توجه به این که یکی از راههای کسب اطلاعات حقوقی در امور کیفری از جمله جرایم اینترنتی، دریافت مشاوره حقوقی میباشد، در این صورت عمدتا لزومی برای داشتن وکیل و انعقاد قرارداد وکالت نیست. افرادی که اقدام به اخذ مشاوره حقوقی در دعاوی جرایم اینترنتی میکنند، سوالات مختلفی را در این زمینه مطرح میکنند که در ادامه به مهمترین سوالاتی که در این زمینه ارائه میشود، میپردازیم.
موارد زیر به عنوان سوالات پرتکراری که در مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی مطرح میشوند:
سوالات مختلفی در مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی از سوی متقاضیان مطرح میشود که موارد فوق تنها بخشی از این قبیل سوالات هستند. به تمامی این سوالات در سامانه بنیاد وکلا توسط کارشناسان حقوقی و وکلا دادگستری پاسخ داده میشود.
جرایم اینترنتی در دسته بندی انواع دعاوی کیفری قرار میگیرند و در این صورت وکالت در ابن دعاوی و همچنین ارائه مشاوره حقوقی با توسط وکلا متخصص جرایم اینترنتی انجام شود. ارائه هرگونه خدمات حقوقی، باید توسط افرادی که در همان حوزه دارای تخصص و مهارت کافی هستند، انجام شود.
در خصوص این موضوع که ارائه مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی توسط چه کسانی صورت میگیرد، باید گفت که به طور کلی، حقوقدانانی که علم بالا و مهارت کافی در حوزه دعاوی کیفری خصوصا جرایم اینترنتی دارند، میتوانند در این زمینه به متقاضیان مشاوره حقوقی بدهند.
در راس ارائه خدمات حقوقی، همواره وکلا دادگستری حرف اول را میزنند و در این صورت برای ارائه خدمات مشاوره حقوقی مرتبط با جرایم اینترنتی، وکلا کاربلد و ماهر در دعاوی کیفری میتوانند به افراد مختلف راهنمایی و مشاورههای کافی را ارائه کنند.
گفتنی است که فقط وکیل دادگستری، امکان ارائه مشاوره حقوقی در خصوص موضوعات جرایم اینترنتی را ندارند و افرادی مانند کارشناسان حقوقی نیز که مسلط به قوانین حوزه جرایم اینترنتی هستند، نیز امکان دادن مشاوره حقوقی را خواهند داشت.
تمامی افراد به صرف تحصیل در رشته حقوق نمیتوانند در زمینه مشاوره حقوقی فعالیت داشته باشند و اخذ پروانه مشاوره و داشتن مهارت و تسلط به قوانین حقوقی، از جمله ملزومات ارائه خدمات مشاوره حقوقی به شمار میرود. از این رو حتی وکلا دادگستری که قصد مشاوره دادن در موضوعات حقوقی و کیفری را دارند، باید مجوز قانونی برای ارائه چنین خدماتی را از مراکز ذی ربط اخذ کنند.
بنابراین میتوان گفت که کسانی میتوانند در مورد موضوعات جرایم اینترنتی، مشاوره حقوقی بدهند که مسلط به قوانین این حوزه و دانش بالایی در امور کیفری داشته باشند تا بتوانند راهنماییهای صحیحی را در اختیار متقاضیان قرار دهند.
مشاوره حقوقی جرایم علیه محرمانگی دادهها و سامانههای رایانهای و مخابراتی
در دسته بندی جرایم اینترنتی، یکی از جرایم شناخته شده در این زمینه، جرایم علیه محرمانگی دادهها و سامانههای رایانهای و مخابراتی است. قانون جرایم ایانه ای به بررسی این قبیل جرایم پرداخته که در ارتباط با این موضوعات، مشاوره حقوقی تخصصی ارائه میشود. موارد زیر به عنوان جرایم علیه محرمانگی سامانههای رایانهای شناخه میشوند:
در مورد جرم دسترسی غیر مجاز به اطلاعات محرمانه سبستمهای رایانه و مخابراتی، ماده 1 قانون جرایم رایانهای به بررسی این موضوع پرداخته است. بر اساس این ماده، هرکس به طور غیر مجاز به داده، سامانههای رایانه و یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است، دسترسی یاید، به مجازات حبس تعزیری و جزای نقدی محکوم میشود. مجازات حبس و جزای نقدی برای این جرم به ترتیب، 91 روز تا 1 سال و پرداخت از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال است.
ماده قانون مربوط نیز به بررسی جرم شنود غیر مجاز و مجازات آن پرداخته است. شنود غیر مجاز این است که محتوا و موضوعات در حال انتقال ارتباطات غیرعمومی در سامانههای رایانهای یا مخابراتی را شنود کند. حبس از شش ماه تا دو سال و پرداخت از ده میلیون ریال تا چهل میلیون ریال به عنوان جزای نقدی برای مجازات اینگونه جرایم در قانون در نظر گرفته شده است.
جاسوسی رایانهای طبق ماده 3 قانون مزبور، این است که هر کس به صورت غیر مجاز، نسبت به دادههای سری در حال انتقال یا ذخیره شده در سامانههای رایانه ای یا مخابراتی دسترسی پیدا کند، مرتکب جرم جاسوسی رایانه شده است.
زمانی که یک موضوع با جنبه حقوقی یا قانونی مطرح میشود، برای رفع آن عموما افراد به دنبال وکیل دادگستری خوب و کاربلد هستند و طبیعتا وجود وکیل خوب و ماهر میتواند در حل و فصل مشکلات حقوقی افراد، بسیار پرکاربرد باشد اما در هر صورت روشهای دیگری برای حل و فصل مسائل حقوقی وجود دارد که یکی از آنها استفاده از خدمات مشاوره حقوقی است.
در خصوص انواع روشهای ارائه مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی، میتوان گفت که عمده این روشها، به صورت غیر حضوری و در مواردی نیز بر اساس نظر موکل، مشاوره حقوقی به شیوه حضوری نیز انجام میشود. در هر صورت، ارائه مشاوره حقوقی در رابطه با جرایم اینترنتی، به شیوههای تلفنی، آنلاین و همچنین در بستر فضای پیام رسانهایی چون واتساپ انجام میشود.
در سامانه بنیاد وکلا، تمامی روشهای ممکن برای ارائه مشاوره حقوقی فراهم شده است که متقاضیان میتوانند حسب مورد هر کدام از راههای دریافت مشاوره را انتخاب کنند. لازم به ذکر است که مشاوره حقوقی در مورد دعاوی جرایم اینترنتی، در سامانه بنیاد وکلا، به صورت آنلاین و رایگان نیز انجام میشود که جهت استفاده از این خدمات با کارشناسان ما در ارتباط باشید.