باسلام واحترام دریک شکایت دوشاکی وجوددارد ومنجربه رای بدوی دادگاه شده است سئوال آیا فقط یکی ازشاکی ها میتواند به رای قاضی اعتراض داشته باشد رای تجدید نظر باتشکر
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
مشاوره حقوقی کیفری در بنیاد وکلا به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین و تلفنی انجام میشود. وکیل متخصص کیفری آماده پاسخگویی مشاوره به صورت مشاوره تلفنی کیفری و مشاوره آنلاین کیفری میباشد. بنیاد وکلا کیفیت کلیه مشاورههای تلفنی و آنلاین (چت) را تضمین میکند.
شما هم میتوانید پرسش حقوقی خود را بصورت ناشناس مطرح کنید و از متخصصین بنیاد وکلا پاسخ بگیرید.
سوال خود را مطرح کنیدباسلام واحترام دریک شکایت دوشاکی وجوددارد ومنجربه رای بدوی دادگاه شده است سئوال آیا فقط یکی ازشاکی ها میتواند به رای قاضی اعتراض داشته باشد رای تجدید نظر باتشکر
با درود. فردی از من به دلیل توهین در پیامک شکایت کرده وقتی برای توضیحات به کلانتری رفتم متوجه شدم که حدود ۱۰۰ پیام ساختگی از اسکرین شات پرینت گرفتن که هیچ ربطی به من نداره…
بنده در زمان قرار داد نمونه کارهای بسیار زیبایی ب ما نشان دادن اما بعد از عروسی که رفتم فیلم عروسیمو تحویل گرفتم یه فیلم با ادیت بسیار قدیمی و خیلی ضعیف تحویل بنده دادن و در…
سلام پرونده کیفری داشتم که مختومه شده و متع تعقیب شدم. مجددا برایم از همان شعبه ایلاغیه استحضاری امده که با شماره پرونده دیگری که اصل مدارک را تحویل دهم نمیدونم چ مدارکی و چه چیزی
با سلام و احترام ۱...سالهاست ک از طلاق و ازدواج والدین و ازدواج مجدد مادرم میگذرد و در تمام اینسالها بخواست ایشان از دیدار وی محرومیم و دلتنگی ایشان را با تمام سختی هایی ک…
کیفیت کلیه مشاورهها توسط بنیاد وکلا تضمین میشود
با سلام شخصی به دلیل بزرگ نمایی و گمراه کردن ذهن قاضی پرونده در تصمیم گیری در دادسرا به دروغ عنوان کرده که پدرم ایشونو تهدید و توهین کرده که به هیچ وجه پدرم این کارا نکرده که…
آیا گوشی که توماشین جا مونده و با اینکه طرف میدونست متواری شود ازصحنه جرم سرقت حساب میشه.
سلام در دعوای ضرب و جرح عمدی باچاقو کیفر خواست صادر ودادگاه کیفری حکم محکومیت وی را صادر وبه اجرای احکام فرستاده شده ومدت دوماه از حکم محکومیت متهم صادر شده،،،، آیا نسبت به حکم…
من راکب موتورسیکلتی هستم که هم بیمه نامه وهم گواهینامه دارمباموتورسیکلت درمیدان خراسان تصادف کردم که اوپس ازتصادف فرارکرد ومن باشکستگی گردن وگا ودست درهمونجاماندم تاامبولانس مرابه…
کیفیت کلیه مشاورهها توسط بنیاد وکلا تضمین میشود
سلام . داییم برادر ۱۶ سالم رو زیر چک و لگد گرفته و لب و دهنش خونی شده . جای زخم هم در صورتش هست . برادرم بعد از بیرون اومدن از کارگاه داییم در تماس با زن داییم بهش فحش داده و از…
دعاوی که در دادگاه و دادسرا اقامه میشوند، حسب مورد میتوانند در ارتباط با موضوعات حقوقی یا کیفری باشند. دعاوی کیفری مستقیما با وقوع جرائم مختلف در ارتباط هستند و زمانی که جرمی رخ میدهد، شاکی میتواند با ثبت شکایت، از مرجع قضایی رسیدگی به مسئله مطرح شده را درخواست کند.
نحوه دادرسی و مراجع رسیدگی کننده دعاوی حقوقی با کیفری متفاوت است. رسیدگی به پروندههای کیفری، ممکن است با شکایتی که شاکی خصوصی طرح کرده است، صورت گیرد و یا این که بدون ثبت شکایت از جانب شاکی و طی دستور دادستان مبنی بر رسیدگی به جرم صورت گرفته، انجام شود.
اقامه دعاوی کیفری، برخلاف دعاوی حقوقی، در همه جرائم لزومی برای ثبت شکایت از طرف شاکی نیست و در برخی از جرائم، مرجع رسیدگی کننده میتواند تعقیب قضایی را از سر گیرد. در جرائم قابل گذشت که لازم است شاکی قدام به اقامه دعوای کیفری نماید، بدون ثبت شکایت شاکی، دادسرا یا دادگاه قانونا نمیتواند به جرم مربوطه رسیدگی نماید.
همانطور که برای شکایت حقوقی، باید در ابتدا دادخواستی تنظیم شود تا دادگاه به شکایت مربوطه و درخواست خواهان رسیدگی شود، اقامه دعاوی کیفری نیز مستلزم ارائه شکواییه مرتبط با موضوع دعوا است. البته که در تمامی جرائم، لزومی برای ارائه شکوائیه نیست و مرجع قضایی میتواند اقدامات لازم جهت رسیدگی به جرم به وقوع پیوسته را انجام دهد. شاکی پروندههای کیفری میتواند یک نفر یا چندین نفر باشند که بر اساس جرمی که علیه آنها واقع شده است، اقدام به طرح دعوا میکنند.
طبق آمار منتشر شده از سوی قوه قضاییه، پروندههای کیفری تشکیل شده در مراجع قضایی بیشتر از سایر دعاوی هستند و این موضوع نشان از آمار بالای وقوع جرم در کشورمان است. البته که پروندههای زیادی در طی سالیان اخیر بودهاند که حکم برائت متهم صادر گردیده و به نوعی اثبات وقوع جرم صورت نگرفته است. دلایل مختلفی در وقوع جرائم دخیل هستند و مسائلی مانند شرایط اقتصادی و اجتماعی حاکم بر جامعه در این زمینه موثر میباشند.
در قانون مجازات اسلامی، انواع گوناگونی از جرائم ذکر شده است که هر کدام دارای مجازات مشخصی نیز هستند. به دلیل اهمیت بالایی که دعاوی کیفری دارند، لازم است که در این زمینه از مشاوره حقوقی وکلا دادگستری استفاده کنید و یا این که با وکیل، قرارداد وکالت بسته و وکالت در پرونده کیفری را به او واگذار نمایید.
یک دعوا با جنبه قضایی میتواند به دو بخش کلی حقوقی و کیفری تقسیم بندی شود. حال این که مشاوره حقوقی در ارتباط با دعاوی کیفری چیست باید گفت که مشاورههای تخصصی هستند که در خصوص موضوعات کیفری توسط متخصصین همان حوزه ارائه میشود. همانگونه که موضوعات حقوقی، نیاز به ارائه مشاوره دارد، دعاوی کیفری نیز به دلیل چالشهایی که دارند، مستلزم دریافت مشاوره میباشند.
دعاوی کیفری با موضوعات جرم و مجازات مرتبط هستند و مشاورههای حقوقی که در این زمینه در اختیار متقاضیان قرار داده میشود، همگی ارتباطی با دعاوی کیفری دارند. تجربه نشان داده است که سطح اطلاعات عموم جامعه شاید در موضوعات حقوقی، قابل قبول باشد، اما در دعاوی کیفری شرایط متفاوت است و به جز حقوقدانان، کمتر کسی را میتوان یافت که به موضوعات جرائم و کیفری تسلط کافی داشته باشد.
تا زمانی که جرمی صورت نگرفته باشد، عملا نمیتوان دعاوی کیفری را مطرح نمود. در واقع ارتباط بین جرم و شکایت کیفری، ارتباطی کاملا مستقیم است. به طور مثال نمیتوان دعاوی طلاق را در زمره دعاوی کیفری قرار داد، زیرا بحث طلاق هیچ ارتباطی با موضوعات کیفری ندارند و در دسته بندی دعاوی حقوقی قرار میگیرند.
در مشاوره حقوقی مرتبط با موضوعات کیفری، به مسائل مختلفی پرداخته میشود که همه آنها با مباحث جرائم و اعمال مجازات ارتباط دارند. فردی که اقدام به اخذ مشاوره کیفری مینماید، قاعدتا جرمی علیه او واقع شده و یا متهم پرونده میباشد.
البته به دلیل حساسیتی که دعاوی کیفری دارند، طرفین دعوا خصوصا متهم پرونده در اقدام به اخذ وکیل کیفری مینماید. گفتنی است که چه بسیار پروندههای کیفری بودند که صرفا از طریق ارائه مشاوره حقوقی حل و فصل شدند و دیگر نیازی به قرارداد وکالت نمیباشد.
بنابراین میتوان گفت که مشاوره در امور کیفری به مباحثی که مرتبط با جرائم و مجازات باشند، مربوط میشود و اطلاعاتی که متقاضیان در این زمینه به آن احتیاج دارند، دریافت خواهند کرد.
ارائه مشاوره حقوقی در زمینههای مختلف، نیازمند کسب مجوز از مراجع قانونی است. در واقع همه افراد نمیتوانند در حوزه مشاوره حقوقی فعالیت کنند و باید فعالیت آنها در بستر قانونی باشد. عموما مشاوره حقوقی توسط وکلا دادگستری ارائه میشود اما افراد دیگری نیز که وکیل نمیباشند، مشاوره حقوقی میدهند. در امور کیفری نیز رویه به همین صورت است و غالبا در زمان دریافت مشاوره با وکیل دادگستری در ارتباط هستید.
هیچگونه الزامی مبنی بر ارائه مشاوره حقوقی کیفری از طرف وکیل دادگستری نیست و سایر حقوقدانان با داشتن مجوز قانونی امکان فعالیت در زمینه مشاوره حقوقی را دارند. برای مشاوره حقوقی در زمینه کیفری، لازم است که افراد متخصص در دعاوی کیفری استفاده شود. در این صورت میتوان گفت که مشاوره حقوقی کیفری توسط وکلا متخصص در امور کیفری ارائه میشود و اطلاعات لازم در حوزه کیفری نیز ارائه میگردد.
وکیلی که دارای تخصص کافی در دعاوی کیفری است، علاوه بر داشتن مهارت در امر وکالت، از این توانایی برخوردار است که اطلاعات مورد نیاز در امور کیفری را در اختیار افراد متقاضی قرار میدهد. اگر سوال و یا ابهامی در خصوص جرائم دارید، میتوانید با دریافت مشاوره حقوقی، چنین مسائلی را برطرف نموده و پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.
مشاوره حقوقی در زمینههای مختلف از جمله دعاوی کیفری، راه حل مناسبی برای حل و فصل مشکلات قضایی است و از این رو با صرف هزینه مناسب میتوانید برای اقامه دعوای کیفری اقدام کنید.
مشاوره حقوقی کیفری در مورد موضوعاتی که با جرم و مباحث کیفری در ارتباط باشند، ارائه میشود. در واقع رفتارهایی که در قانون مجازات اسلامی، مجرمانه تلقی شده و برای آنها نیز مجازات تعیین شده است، موضوع مشاوره کیفری قرار میگیرند. قاعدتا موضوعات حقوقی در مشاوره کیفری چندان کارایی نداشته و مورد بحث قرار نمیگیرند.
هر رفتاری را طبیعتا نمیتوان جرم در نظر گرفت و برای اعمالی که در قانون، مجازات تعیین شده باشد، مجرمانه به شمار میروند. رفتاری که در قانون برای آن مجازات تعیین نشده باشد، جرم به شمار نمیرود و این موضوع طی اصل قانونی بودن جرم و مجازات مطرح میشود. مجازاتهایی که برای جرائم در قانون عنوان شده است، عموما برگرفته از مسائل فقهی است که البته به اینگونه مجازاتها نیز مجازات حدی گفته میشود.
موضوعات مختلفی در زمان ارائه مشاوره حقوقی کیفری مورد بحث قرار گرفته و متقاضیان میتوانند سوالات خود را مطرح نموده و متخصص حوزه کیفری نیز به سوالات این افراد پاسخ میدهد. در قانون ایران، جرائم زیادی دیده میشود که هر کدام در نهایت سبب وارد شدن لطمه و هتک حیثیت اشخاص میشود.
در ارتباط با این موضوع که مشاوره کیفری در مورد چه موضوعاتی ارائه میشود، میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
موارد فوق تنها بخشی از موضوعاتی هستند که در ارتباط با آنها مشاوره کیفری ارائه میشود. با توجه به این که موضوعات کیفری گسترده هستند، مشاوره برای هر یک از این بخشها به صورت تخصصی صورت میگیرد. البته که وکلا متخصص در امور کیفری، به بخشهای مختلف این حوزه تسلط کافی دارند و میتوانند اطلاعات مورد نیاز را در اختیار متقاضیان دریافت مشاوره قرار دهند.
از این رو بهتر است که برای هر یک از مباحث کیفری، به متخصصین همان حوزه مراجعه شود تا بتوانید مشکل خود را به بهترین شکل ممکن از طریق مشاوره حقوقی حل و فصل نمایید. مشاوره کیفری در خصوص موضوعات مزبور، نیاز به بررسی بیشتری دارند که باید از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گیرند. از این حیث، در بخش بعدی به بررسی چنین موضوعاتی خواهیم پرداخت.
سرقت، یکی از جرائم شناخته شده در کشور ما است که به طرق مختلف انجام میشود. سرقت جز موضوعات پرتکرار در مورد ارائه مشاوره حقوقی محسوب میشود که متقاضیان همواره در مورد آن سوالاتی را مطرح میکنند. امروزه شاهد روشهای جدیدی از ارتکاب جرائمی نظیر سرقت هستیم و سارقین با به کارگیری ترفندهای گوناگون اقدام به سرقت میکنند. از این رو قانونگذار مجازات سنگینی را برای وقوع چنین جرائمی تعیین کرده است و افرادی که به سرقت میکنند، باید در انتظار مجازات سنگینی باشند.
مجازات سرقت، هم میتواند حدی و هم تعزیری باشد. البته برای اعمال مجازات حدی سرقت، شرایط متعددی در قانون عنوان شده است که باید تمامی آن شرایط در زمان انجام سرقت صورت گرفته باشند. جرم سرقت، ابعاد مختلفی دارد و میتوان به روشهای مختلفی مانند سرقت مسلحانه و یا سرقت از منازل و غیره رخ دهد.
طبق ماده 265 قانون مجازات اسلامی، سرقت عبارت است از ربودن مالی که متعلق به غیر باشد. اموالی که متعلق به دیگران میباشد، ممکن است که برای شخص حقیقی و یا حقوقی باشد. برای ارتکاب جرم سرقت، لازم است که عناصر سه گانه جرم نیز وجود داشته باشند تا بتوان وقوع سرقت را به اثبات رساند.
جهت وقوع جرم سرقت مانند سایر جرائم، لازم است که شخص سارق برای انجام این عمل سوء نیت داشته باشد. در واقع اگر ثابت شود که فردی بدون آن که نیت برای دزدین مالی داشته باشد، اقدام به ربودن مالی نماید، طبیعتا نمیتوان جرمی را به وی منتسب نمود.
اگر به دلایل مختلف مورد عمل سرقت قرار گرفتید، حتی الامکان در اسرع وقت این موضوع را به اطلاع ضابط دادگستری قرار داده و سپس مراحل ثبت شکایت را انجام دهید. از این رو میتوانید با دریافت مشاوره حقوقی سرقت، به درستی نحوه مراحل ثبت شکایت را انجام دهید.
خیانت در امانت نیز جز رفتارهای مجرمانه محسوب میشود که برای ارتکاب این جرم در قانون شرایطی خاص عنوان شده است. اموالی که به عنوان امانت برای مدت مشخصی در اختیار فرد یا افرادی قرار داده میشود، ممکن است مورد سوء استفاده قرار گیرد که در این صورت بحث ارتکاب جرم خیانت در امانت مطرح میشود. طبق قانون، شخص مرتکب، مورد امانت را استعمال نماید و یا اقدام به تلف نمودن مال مورد امانت کند، میتوان جرم خیانت در امانت را برای وی متصور شد.
از جمله انواع جرم خیانت در امانت میتوان به سوء استفاده از از اوراق سفید امضا و سفید مهر اشاره نمود. به موجب ماده 673 قانون مجازات اسلامی، هرکس از سفید مهر یا سفید امضایی که به او سپرده شده است، یا به هر طریق به دست آورده سوء استفاده نماید، مرتکب جرم خیانت در امانت شده و مجازات حبس تعزیری در انتظار وی خواهد بود.
در هر صورت اگر مالی را به شخصی با هدف نگهداری به او امانت داده باشید، اما چنین شخصی از مال امانت داده شده سوء استفاده کند، میتوانید اقدام به طرح دعوی خیانت در امانت کنید. برای طرح این دعوا لازم است که از مشاوره حقوقی وکلا متخصص امور کیفری بهرهمند شوید.
در قانون، موارد مختلفی به عنوان روابط نامشروع شناخته میشوند که مجازاتهای مشخصی نیز برای آنها تعین شده است. مصادیق جرائم مرتبط با روابط نامشروع، متعدد هستند که در هر صورت روابط بین مرد و زن که خارج از عرف و مسائل شرعی باشد، به عنوان رابطه نامشروع شناخته میشود. یکی از شناختهشدهترین روابط نامشروع بین زن و مرد، زنا است.
زنا جرمی است که عمل رابطه جنسی بین زن و مردی که شرعا و قانونا، عقد زوجیت بین آنها صورت نگرفته، انجام شود. برای این جرم، مجازات حدی عنوان شده است که عملا جز مجازاتهای سنگین صورت میگیرد. زنا به اشکال مختلف صورت میگیرد و از این حیث، مجازات آنها نیز با یکدیگر متفاوت است.
بر اساس ماده 221 قانون مجازات اسلامی، زنا عبارت است از اجماع زن و مردی که علقه زوجیت بین آنها نبوده و از موارد وطی به شبه نیز نباشد. لازمه تحقق جرم زنا در درجه اول این است که رابطه نامشروع بین زن و مردی صورت گیرد که رابطه زوجیت بین آنها برقرار نباشد. شرط دیگر تحقق این جرم، انجام عمل دخول است و همان داشتن رابطه جنسی است. زنای با محارم، زنای محصنه و غیر محصنه و زنای به عنف از جمله انواع جرم زنا به شمار میرود.
آدم ربایی جز انواع دیگر جرائمی است که در قانون برای آن مجازات خاصی تعیین شده است. شخصی اقدام به مخفی کردن و یا رباییدن فرد دیگری بدون آن که وی رضایتی برای این کار داشته باشد، نماید، مرتکب جرم آدم ربایی شده است.
طبق قانون، هرکس به قصد مطالبه وجه یا مال یا به قصد انتقام یا به هر منظور دیگری، به عنف یا تهدید یا حیله یا به هر نحو دیگر، شخصا یا توسط دیگری، شخصی را برباید و یا مخفی کند، مرتکب جرم آدم ربایی شده و به مجازات حبس تعزیری درجه چهار محکوم میشود.
اقامه دعاوی کیفری مانند دعاوی حقوقی، مستلزم انجام یک سری مراحل مشخصی است. مشاوره حقوقی اقامه دعاوی کیفری به نحوه ثبت شکایت و انجام مراحل مربوطه میپردازد. در واقع از طریق مشاوره حقوقی، میتوانید مراحل ثبت شکایت کیفری را انجام دهید و در این صورت حتی نیازی به وکیل نخواهید داشت.
مرحله اول برای اقامه دعوای کیفری، تنظیم شکواییه است. بعد از نگارش شکواییه، نوبت به مرحله ثبت آن در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی میشود. با به ثبت رسیدن شکواییه، دادسرا صالح به پرونده شکایت رسیدگی میکند. رسیدگی به پروندههای کیفری پروسه طولانیتری دارد و باید تحقیقات مقدمات شکایت کیفری در دادسرا انجام شود.
با اتمام تحقیقات مقدماتی در دادسرا، پرونده جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارجاع داده میشود. تعیین مجازات کیفری برای شخص مجرم در دادگاه انجام میشود. با صدور رای، میتوان مراحل اعتراض به حکم را از سر گرفت که در این صورت باید مراحل مربوط به تجدید نظر خواهی انجام شود.
جرم و مجازات، رابطه مستقیم با هم دارند و هیچ رفتاری را نمیتوان جرم تلقی کرد، مگر آن که برای آن مجازاتی در نظر گرفته شده باشد. دعاوی کیفری از هر جهت با دعاوی حقوقی متفاوت هستند و نمیتوان آنها را در یک راستا قرار داد. نحوه ثبت شکایت کیفری و رسیدگی به آن در مراجع قضایی، با شکایات حقوقی تفاوت زیادی دارد و از این رو لازم است که در این زمینه اطلاعات حقوقی لازم را کسب نمایید.
موضوعات کیفری با توجه به اهمیتی که دارند، لازم است برای آنها مشاوره حقوقی دریافت شود. سامانه بنیاد وکلا، در مورد دعاوی کیفری، مشاوره حقوقی تخصصی ارائه میدهد که متقاضیان با دریافت مشاوره میتوانند اطلاعات لازم را در مورد نحوه ثبت شکایت و روند رسیدگی به جرائم مختلف در مراجع قضایی به دست آورند. در این سامانه، تیم تخصصی مربوط به حوزه کیفری قرارداده شده است تا به مسائل و مشکلات افراد در این زمینه رسیدگی کنند.
مشاوره حقوقی کیفری در بنیاد وکلا، از طریق روشهای تلفنی و آنلاین ارائه میشود و در این صورت از هر کجای ایران و حتی خارج از کشور که باشید، میتوانید از چنین خدمات به بهترین شکل ممکن استفاده کنید. علاوه بر این، مشاوره کیفری به صورت حضوری نیز در نظر گرفته شده است که متقاضیان میتوانند با وکیل خوب به شکل حضوری، به گفتگو حقوقی بپردازند. برای دریافت خدمات مشاوره کیفری، کافیست با کارشناسان ما در ارتباط باشید.