آیا ایشان می تواند با این چک که صورت واریزی نیز موجود است بنده را تحت فشار بگذارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۹۳ #99514029

سلام.
سال ۹۵ چهار فقره چک بابت خرید واحد صادر کرده ام. و همه چکها را با هماهنگی دارنده چک به حساب ایشان واریز کردم و چکها را پس گرفته ام. چک آخری که مبلغ ۲۰ میلیون بود ۴ میلیون آن را شش ماه قبل بدلیل نیازشان با چک قبلی واریز کردم . چک برای مورخه ۹۵/۱۲/۲۰ بود . در عرض سه روز با هماهنگی ایشان، از نوزدهم مبلغ ۱۱ میلیون، سه تومن سه تومن به حساب ایشان انتقال دادم. مبلغ پنج تومن نیز به دلیل عدم ارائه سند که در سال ۹۵ بنا شد بنام کند،‌سند آماده نشد. در سال ۹۷ سند که اماده شد ۵ میلیون مابقی را نیز واریز کردم به حساب ایشان. چون بابت تنظیم سند ۲۰ میلیون باید پرداخت می کردم و چک نداده بودم. ایشان از عودت دادن چک به خودم امتناع کرده و بنده از طریق دادگستری اعلام مفقودی چک نمودم. بر سر اختلاف متراژ که ۱۵ متر کمتر بود، اون چکی که مبلغش به حساب واریز شده را در سال ۹۷ برگشت زده است.آیا ایشان می تواند با این چک که صورت واریزی نیز موجود است بنده را تحت فشار بگذارد که شکایت حقوقی هم کرده است. با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ظاهرا شما وجه چک را به حساب شخص ثالثی واریز کرده اید این کار شما را مشکل میکند .واثبات ان مشکل است مخصوصا اگر شخص ثالث ارتباط خود را با دارنده چک انکار کند.البته باید دید شما چه سند ومدرکی دارید که ثابت کنید وجه چک را پرداخت کرده اید وارتباط موجود بین اینها را ثابت کنید .البته ثبوت این امر با بکار گیری تکنیکهایی قابل اجراست

با احترام
چنانچه نتوانید ثابت کنید واریز های شما برای تامین مبلغ آن چک بوده است،میتواند به عنوان طلب جداگانه از شما مطالبه کند.