آیا مبلغ جمع آوری شده از مالک گذشته به مالک فعلی تعلق میگیرد یا باید به مالک قبلی مرجوع داده شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۴۲ #99198484

با سلام و عرض ادب

طبق برآورد هزینه ای که توسط مدیر ساختمان بابت خرید دو عدد منبع آبگرم بعمل آمد ، مدیر ساختمان هزینه آنرا طی شش ماه بصورت قسط بندی از مالکین واحدها کسر نمود ، اما طی این دوره شش ماهه تورم ۱۰۰ برابر شد و مبلغ جمع آوری شده نصف هزینه ای که بایستی انجام میشد گردید و بخاطر همین موضوع ، به علت کسری اعتبار ، اقدامی به خرید منبع نگردید . هم اکنون سوالی مطرح است که امیدوارم با راهنمائی کارشناسان محترم به نتیجه ای مطلوب برسیم .
- مبلغ اعتباری که در این دوره از مالکین جمع شده ولی اقدامی برای خرید منبع نشده است ، و مالکی هم واحد خود را با شرایط فعلی فروخته است ، آیا مبلغ جمع آوری شده از مالک گذشته به مالک فعلی تعلق میگیرد یا باید به مالک قبلی مرجوع داده شود؟ (در مبایعه نامه اشاره ای به این موضوع نشده است)

با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست به شخصی که پرداخت کرده مسترد گردد .

با سلام
باید به مالک قبلی مسترد گردد

می بایست به مالک قبلی پس داده شود..

با درود در صورت عدم توافق به مالک قبلی مسترد بشود

باید به مالک قبلی مسترد گردد.

باسلام
در صورت عدم توافق می بایست به مالک قبلی عودت داده شود

بادرودوسلام باید به مالک قبلی عودت داده شود.