اگر شکایت کنم ازش چقدر امکان برد دارم، چطور قاضی رو مجاب کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۵ #98236134

سلام همسر من قهر کرده و خونه پدرشه طلاهایی که واسه خودش و دخترم خریدم رو برده وپس نمیده، طلاها رو ۱۷ سال پیش خریدم فاکتوری ندارم ازشون اگر شکایت کنم ازش چقدر امکان برد دارم، چطور قاضی رو مجاب کنم ؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون دلیل وفاکتور امکان ندارد مگر شهود که دادگاه قبول کند.چون هبه بوده در فرض فروش هم امکان استرداد نیست

از طریق شهود اقدام نمایید.

در هر صورت باید مالکیت خود نسبت به طلاها را ثابت کنید.

باسلام
برای اثبات ادعای خود باید دلیل داشته باشید

سلام در صورت عدم دلیل سخت است

درود
باید ثابت کنید هدیه داده اید و موجود است تا بتوانید از هبه رجوع کنید.

با شهادت شهود نیز امکان اثبات هبه وجود دارد.