اگر پس از یکسال مدارکی به دست برسد که رای قطعیت یافته را تحت الشعاع قرار دهد، میتوان درخواست اعاده دادرسی کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۴ #98086562

با سلام و احترام؛ اگر حکمی در دادگاه تجدید نظر قطعیت یافته باشد و پس از یکسال مدارکی به دست برسد که رای قطعیت یافته را تحت الشعاع قرار دهد در واقع رای را تکمیل نماید؛ ماهیت رای تغییر نمیکند ولی کامل تر و دقیق تر میشود میتوان درخواست اعاده دادرسی کرد؟ و آیا درخواست مورد تایید جهت دادرسی قرار میگیرد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام متاسفانه منظور تان واضح نیست احتیاج به توضیحات بیشتر ی دارد مصادیق اعاده دادرسی در قانون آیین دادرسی مدنی و آیین دادرسی در امور کیفری تصریح شده است چنانچه دلایل جدید کشف گردد موجب بی اعتباری حکم صادره خواهد شد

باسلام، در صورتیکه ادله جدیدی ارایه داشته باشید می توانید و درخواست اعاده دادرسی خود را در دیوان عالی کشور مطرح نمایید،

سلام اعاده دادرسی کیفری مهلت ندارد ومی توانید در خواست کنید اما اعاده دادرسی ماده۴۷۴ در خصوص احکام محکومیت امکانپذیر است و محکوم علیه یا وکیل ایشان یا ورثه در صورت فوت محکوم علیه و....می توانند درخواست کنند واگر دلیل جدید مشمول بند های ماده مذکور مبنی برعدم ارتکاب یا شمول جرم نسبت به محکوم علیه باشدپذیرفته می شود ..ماده ۴۷۷ در خصوص رای خلاف بین شرع می باشد که شراط خلاف بین شرع باید محرز شود وشاکی ومحکوم علیه می توانند از طریق این ماده اعاده دادرسی نمایند