حکم ۵ ضربه شلاق تعزیری درجه ۷ چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۷۲۶ #97936503

سلام.معنی این حکم چیه و آیا میشود تبدیل به پرداخت جریمه کرد

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر فرصت به اتمام نرسیده باشد میتوانید لایحه ای در تجدید نظر تقدیم نمایید تا تبدیل و تعدیل شود

سلام
در صورتیکه پیش از این سابقه محکومیت کیفری نداشته باشید میتوانید درخواست تبدیل مجازات را نمایید.

با سلام
بله امکان تبدیل وجود دارد همچنین با توجه به اوضاع و احوال و شرایط پرونده در صورت عمومی بودن جرم ارتکابی امکان بخشش برای جرایم تعزیری درجه ۷ و ۸ مقدور است ( در صورت نداشتن شاکی خصوصی)
موید باشید

با سلام
به نظر جرم شما تعزیری است و امکان تبدیل و یا تخفیف در صورت مشمول بودن وجود دارد.

با سلام
در قانون مجازات اسلامی مجازات تعزیری به ۸ درجه تقسیم گردیده اند حال شما به ۵ ضربه شلاق تعزیری از درجه ۷ محوم شده اید
درجه ۷

- حبس از نود و یک روز تا شش ماه
- جزای نقدی بیش از ده میلیون (۱۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال
- شلاق از یازده تا سی ضربه
- محرومیت از حقوق اجتماعی تا شش ماه
اگر شرایط تخفیف یا تبدیل را داشته باشید میتوانید درخواست آن را به قاضی اجرای حکم تقدیم نمایید.

در صورت اعتراض امکان تبدیل وجود دارد

در صورت اعتراض احتمال تبدیل مجازات در دادگاه تجدیدنظر وجود دارد .