چه مقدار باید بابت درخواست مهریه پرداخت شود ؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۶۲ #97815550

مبلغ حق الوکاله بر اساس تعداد سکه آیا در صورت پیروزی باید پرداخت شود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اقدامات کلا و پزشکان قائم به نتیجه نیست بلکه قائم به وسیله است یعنی فارغ از اینکه رای صادره چه نتیجه ای در بر داشته باشد موکل موظف به تادیه حق الوکاله میباشد مگر اینکه وکیل قصوری داشته باشد انگاه به نسبت کار انجام شده مستحق دریافت است
موفق باشید

قاعدتا بله ولی بستگی به توافق طرفین دارد

حق الوکاله وکیل ربطی به برد یا به قول فرمایش شما پیروزی نیست

با سلام
برابر تعرفه وکلا به صورت کلی مبلغ ۱۰ % موارد مالی محاسبه و و پرداخت مبلغ شرط به فعل است نه شرط به نتیجه !

سلام.معمولا تعیین حق الوکاله و دریافت آن براساس توافق طرفین است.

با سلام..
جواب سئوالتان مثبت است..
حق الوکاله وکیل معمولا طبق توافق طرفین وکیل و موکل می باشد، در صورتیکه توافقی در بین نباشید، براساس تعرفه رفتار می گردد..
موفق باشید..

سلام. قاعدتا بله ولی بستگی به توافق طرفین دارد