هزینه مالیات دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۷ #97556292

سلام وقت بخیر.پدرو مادر همسرم دوسال پیش فوت کردند و من و همسرم قصد خرید خونه ای رو داریم که برای پدر همسرم بوده.قولنامه را نوشتیم اما هنوز برای سند زدن اقدام نکردیم.میخواستم بدونم چه مراحلی داره و اینکه چقدر هزینه داره.و باید خواهرا و برادرا باشن و چیزی رو امضا کنن.هزینه مالیات و این چیزا داره؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مالیات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله قطعا مالیات بر ارث باید تادیه گردد، میزان دقیق آن را از اداره دارایی جویا شوید

باسلام اگر شما ملکه ایشان را قبل از اینکه فوت کنند خریداری کرده اید می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام وراث طرح نمایید

در صورت خرید ملک قبل از فوت پدر همسرتون میتونید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث مطرح کنید.

اگر سند رسمی بنام مورث است باید حصر وراثت شود و بعد انتقال سند. بالاخره هزینه مختصری دارد.

با سلام و عرض ادب
اگر ملک پدر خانمتان را قبل از فوت ایشان خریداری کرده اید باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه وراث اقامه نمایید.

اگر قولنامه بنام شماست خودتان می توانید سند رسمی بنام خودتان بگیرد دیگرنیازی به هیچ کسی بجز شما نیست و در هر صورت مالیات بر ارث هم نداره مگر بخواهید بحث تقسیم ارث راپیش بکشید که دراینصورت هم مالیات دارد وهم حضور وراث نیاز است

با سلام.
تمامی وراث باید قولنامه و سند را امضا کنند و پرداخت مالیات بر ارثیه بر عهده وراث می باشد.