بعد از چند ماه کدنویس کار رو تحویل نداده و کارفرما میخواد از من شکایت کنه، آیا میتونه کاری از پیش ببره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۵ #97414858

با سلام
من یک پروژه طراحی سایت رو گرفتم و فقط بخش طراحی گرافیک بر عهده من بود ( بدون هیچگونه قرارداد البته ) طراحی گرافیک سایت تموم شد و تحویل شد و یک نفر دیگه ای به ایشون معرفی شد که کد نویسی کنند سایت رو ولی بعد از چند ماه کدنویس کار رو تحویل نداده و کارفرما میخواد از من شکایت کنه که معرفی کردم ایشون رو .
آیا میتونه کاری از پیش ببره؟ باید اینکه من اسکرین‌شات از چت ها و پیام های کارفرما دارم که فقط من مسئول طراحی هستم نه کدنویسی . ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دو حالت را میتوان تصور کرد در این پرونده اگر شما مسئول کل پروژه بوده اید و بخش طراحی را شخصا انجام داده اید و دیگر موارد را به اشخاص خودتان سپرده اید بله مسئولید اما اگر شما مسئول کل پروژه شناخته نشوید و فقط واسطه و معرفی کننده باشید خیر مسئولیتی گردن شما نیست ولی بهتر است جزئیات را کاملا بررسی کنم

با توجه به اینکه پروژه در قسمت طراحی به عهده شما بوده و به تعهد خود عمل نمودید مسوولیتی متوجه شما نیست مگر اینکه کل پروژه زیر نظر شما بوده باشد از جمله کد نویسی که در این صورت شما مسوولیت خواهید داشت

سلام شما قرارداد شفاهی دارید و در صورتیکه تعهد وقراردادی نداشته باشید کارفرما نمی تواند علیه شما اقدامی بکند

با سلام و احترام
از جهت اینکه شخصی را معرفی نموده اید مسئولیت دارید
اما از جهت اینکه تخصص شما در زمینه ی دیگری است و وظیفه خود را انجام داده اید مشکلی پیش نخواهد امد و نگران نباشید.
موفق و پیروز باشید

با توجه به توضیحات فوق دعوای کارفرما رد میشود

سلام ، در صورت وجود قرارداد یا توافق برای تحویل کل سایت شما مسئولیت دارید وگرنه خیر

بنظر میرسه ک مشکل چندانی باتوجه ب انجام تعهد از جانب جنابعالی و مدارکی مبنی بر تعیین وظایف شما برایتان اتفاق نخواهد افتاد هرچند در قبال معرفی اون شخص مسئولیت داشته باشید