آیا میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۹۳ #97245800

در شهر بازی بودیم یه دختر بچه ای دست انداخت توی صورت دختر۳ خواهرم و ماسکش رو کشید و به صورتش خنج انداخت من دست دختر بچه رو برای جدا کردنشون گرفتم که ناگهان مادر بچه شروع به فحاشی و توهین به من کرد و یهو به سمت من و خواهرم حمله کرد و با لگد به خواهرم زد، شوهر خانوم از راه رسیدن و سعی کردن جلوی خانمشون رو بگیرن ولی باز خود آقا هم بهمون بی احترامی کردن که من زنگ زدم به پلیس ولی ایشون سریع خواست فرار کنه و بره که من دنبالشون رفتم تا بمونن پلیس بیاد که آقا منو تهدید کرد و گفت اگر دنبالمون بیایی با دست میزنم تو صورتت و باز خانمشون به من حمله کردن که تمام این ماجرا توی دوربین ها ثبت شده
خلاصه پلیس رسید و من شکایتم رو نوشتم و اون آقا هم به دروغ در ادامه شکایت من نوشتن که من هم به ایشون فحاشی کردم و جلوی مامور کلاننری مدام میگفت که تو داری شکایت میکنی که پول بگیری و تهمت میزد به من
فرداش من ااز ایشون شکایت کردم ولی هنوز پیامی مبنی بر پیگیری شکایت من برام نیومده چون گفتن پیام میاد که باز برم کلانتری
آیا اون آقا میتونه از شکایت من شکایت کنه؟؟ یا اینکه اون مجموعه ای که توش این اتفاق افتاده میتونه برای دادن فیلم های دوربین با من همکاری نکنه؟!چجوری باید قبل از پاک شدن فیلم های اون مجموعه به اون فیلم ها دسترسی داشته باشم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ب
بلی میتوانید اقدام به شکایت کنید

با سلام امکان شکایت برای تمام اشخاص محفوظ است ولیکن باید اثبات نماید

با درود؛
اصولا امکان شکایت وجود دارد و می توانید پیگیری نمایید..

سلام بله امکان شکایت وجود دارد

با سلام
بله امکان شکایت وجود دارد

سلام وقت بخیر
بله میتوان اقوام نمود.

با درود بله اقدام کنید