در صدور گواهی حصر وراثت من بعنوان خوانده باید در شورای حل اختلاف حضور داشته باشم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲,۷۱۱ #97123921

سلام
مراحل صدور گواهی انحصار وراثت پدرم داره طی میشود و من از طریق ثنا مطلع شدم در درخواست زده شده خواهان مادربزرگم هستن و خوانده من و خواهرم که ورثه هستیم اول اینکه ایشون درخواست دادن یا شورا خودکار این دادخواست گواهی حصر رو به جریان انداخته ؟و دوم اینکه وقت نظارت هم اعلام شده توی سامانه ثنا اینطور که دیدم خواستم بدونم نیاز به مراجعه من به شورا و اعلام حضور به عنوان یکی از وراث هست یا خیر خودکار گواهی صادر میشود شنیده بودم در صورت عدم حضور به حساب خزانه دولت واریز میشود؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نیازی به حضور نمی باشد .

با درود نیازی به حضور نیست

در صدور گواهی حصر وراثت نیازی به درج شخصی به عنوان خوانده نیست؛ اما حالا که نام شما درج شده هم مشکلی نخواهد داشت و واریز به خزانه دولت در این حالت، تنها شایعه و نادرست است.

با سلام،گواهی انحصار وراثت با درخواست هر یک از وراث صادر میشود و نیازی به حضور همگی نیست و فقط وراث قانونی
حین الفوت احصاء میگردند. اما اگر نگران امری هستید حضورا هم‌ میتوانید مراجعه کنید

گواهی حصروراثت خواهان مادرتهست وخوانده شما اگر نیاز به توضیحات باشد ویا استعلام به ادارات در سامانه به مادرت ابلاغ می‌شود وشورا فقط صادرکننده گواهی است در صورت وجود شرایط در خواسته لذا جای نگرانی نیست

باسلام نگران نباشیدنیازی به حضو رشمانیست

با درود؛
کاربر محترم؛ اصـولا در گواهی انحصار وراثت، نیازی به رضایت ورثه و حضور سایر وراث نبـوده و فقـط مشخصات وراث حین الفوت متوفی، در متن آن قید می گردد..