پروانه ساختمان با نقشه ساخته شده که روی پرونده شهرداری است، مطابقت ندارد، تکلیف چه می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۲ #96778127

سلام به یک مهندس وکالت دادم که پروانه ساختمان من را بگیرد بعد از ساخت وقتی برای گواهی سفت کاری مراجعه کردم حکم تخریب امد به دلیل این که پروانه با آخرین نقشه مهمور به مهر شهرداری مطابقت ندارد با تلاشهای فراوان تخریب به جریمه تبدیل شد ولی اکنون ناظرین و مهندس وکیلم میگویند اصلا نقشه به ما تحویل نشده است و خود شما تغییر در نقشه را دادید و حالا هم باید خودتان ماده صد را پرداخت کنید تازه در نقشه قرا ر بر این بوده که سالن مکمل طبقه اول شود حالا با تلاشهای فراوان خودم از لابی به سالن اجتماعات تبدیل شده است نقشه یک ماه ونیم قبل از صدور اولین پروانه بوده است که مهندسی که وکالت داشته به من خبر داده است که پروانه اشتباه است دوباره اصلاح پروانه داده است ولی دوباره هم سالن مکمل به عنوان لابی در پروانه معرفی شده است لطفا راهنمایی کنید ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مشکل از شهرداری است به طرفیت شهرداری از دیوان عدالت اداری طرح دعوی کنید و اگر پروانه صادره با موقعیت محل تطابق ندارد ابطال آن را از دادگاه بخوایید و اگر منتهی به صدور سند شده از ثبت اسناد اقدام کنید