آیا حقوق پدر جانباز به دختر مطلقه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۸۵ #96561382

حدود سه ماهه که خواهرم طلاق گرفته پدرم جانباز بوده و چند سال پیش فوت کرده حدود یک سالی مادزم حقوقش رو میگرفت و او نیز هم فوت کرده آیا حقوق به خواهرم تعلق میگیره

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت بخیر
با توجه به وضعیت فعلی خواهر شما، ایشان مجرد شناخته شده و حقوق پدر مرحوم شما به ایشان تعلق می گیرد.

باسلام بله خواهر مطلقه شما میتواند از مستمری پدر استفاده نماید.

با احترام بله تعلق می‌گیرد به بنیاد مراجعه فرمائید

با سلام بله تعلق میگیرد.

در صورتی که شاغل نباشد تعلق میگیرد.

بااحترام
بله اقدام نمایید

درود برشما
بله تعلق می‌گیرد به بنیاد مراجعه کنید.