شکایت تخریب اتومبیل بدون داشتن مدرک امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۹,۹۰۷ #95929

سلام
ایا بدون مدرک ( بدون فیلم دوربین مداربسته و شاهد ) میتوان ادعای تخریب اتومبیل توسط شخصی از همسایه ها را مطرح کرد و شکایت کرد؟
چند روز قبل دعوا لفظی با یکی از همسایه ها داشتیم مطمئن هستیم که این شخص اتومبیل تخریب کرده با این تفاسیر میشود شکایت کرد؟
بدون مدرک امکان اثبات جرم هست؟ اون شخص بازداشت میشود ؟

مشاوره حقوقی افترا
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درهر صورت باید یه مدرکی برای اثبات ادعا ارائه بدین از جمله دو نفر شاهد یا فیلم دوربین مدار بسته یا اینکه تو مرحله تحقیقات یا دادسرا خودش اقرار کنه ودر نهایت اگه هیچ کدام از اینا نبود مقام محترم قضایی از مرجع انتظامی تحقیقات نامحسوس میخواد که نتیجه تحقیقات میتونه موثر باشه

با درود و احترام
اگر دلیلی ابراز نکنید، شکایت شما رد می‌شود. بعلاوه اگر اتهام مجرمانه مثل (تخریب) به دیگری بزنید و بدون هیچ دلیل و مدرکی باشید، احتمال شکایت افترا علیه شما ممکن خواهد بود.
موفق باشید

احتمالا قرار منع تعقیب صادر بشه

برای طرح هر نوع شکایت و اخذ نتیجه مطلوب نیاز به ادله محکمه پسند می باشد

درودفرضیات دلیل واماره مبنی برارتکاب جرم توسط شخصی نمیباشداصل بربرائت است درصورت طرح شکایت علیه همسایه علاوه برمنع تعقیب ممکنه علیه شماشکایت افترابعمل اورد

با عرض سلام:
برابر قانون شرع و اسلام و قوانین حکومتی اصل بر برائت و بی گناهی افراد است ، مگر خلاف آن ثابت شود.
لذا بر فرض مسئله عنوان شده از سوی شما مبنی بر علم بر اینکه همسایه اقدام به تخریب اتومبیل شما نموده، این فرض و ادعا باید در مجامع قضایی اثبات شود و از آنجایی که شما اعلام نموده اید نه فیلم و نه شاهدی بر ادعای خود دارید ، قطعا دعوی ارائه شما از سوی شما پس از صرف هزینه و وقت در مجامع دادگیتری رد و منجر به صدور قرار منع تعقیب خواهد شد.
با درود فراوان .

درود بر شما
شکایت امکانپذیر است اما در صورت عدم ارائه ادله قوی با قرار منع تعقیب مواجه خواهید بود .