آیا کلاهبرداری رایانه ای هم جزو جرایم قابل گذشت است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴,۵۱۶ #95890663

سلام با توجه به قانون جدید کاهش مجازات تعزیری ایا فیشینگ همان کلاهبرداری رایانه ای هم جزو جرایم قابل گذشت است و در هر مرحله رضایت شاکی گرفته شود رسیدگی و مجازات منتفی میشود؟
اخه من از اداره کل حقوقی قوه قضاییه پرسیدم این رو جواب دادن که
سوالاتی با محوریت اینکه آیا جرایم موضوع ماده ۷۴۱ قانون مجازات اسلامی تعزیرات که فصل سوم جرایم رایانه‌ای تحت عنوان کلاهبرداری مرتبط با رایانه طبق بندی گردیده است قابل انطباق با عنوان جرایم که طبق قانون کلاهبرداری محسوب می‌شود موضوع قانون کاهش مجازات حبس تعزیری می‌باشد یا خیر؟ مطرح شده بود که اداره کل حقوقی قوه قضائیه در پاسخ اعلام کرده است: «با عنایت به اینکه ماده ۷۴۱ قانون مجازات اسلامی، تحت عنوان «کلاهبرداری مرتبط با رایانه» جرم انگاری شده است، جرم موصوف از جمله جرایمی است که از نظر قانونگذار کلاهبرداری محسوب می‌شود، بنابراین جرم مذکور مشمول احکام مقرر در تبصره الحاقی به ماده ۴۷ و ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی اصلاحی ۱۳۹۹ (موضوع قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب ۱۳۹۹) می‌باشد.»
پس یعنی قابل گذشت است ؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن سلام و احترام. بله قابل گذشته مگر تحت شرایط خاصی

با سلام. زیر ۱۰۰ میلیون تومن قابل گذشت است.

تحت شرایطی قابل گذشت می باشد.

با سلام بله در شرایطی خاص قابل گذشت است.

با سلام .شما خودتان هم جواب گرفته اید که قابل گذشت می باشد.

در شرایطی خاص قابل گذشت است

در شرایط خاص قابل گذشت است.