پیامها را منتشر کرده و تهدید میکنند، چکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۳۸ #95888885

سلام، خانم مناهل هستم که در دوران بارداریم با خیانت همسرم مواجه شدم و روابط عاطفی ما بالکل از بین رفت بعد از حدود ۴ سال که با ایشون ارتباط جنسی نداشتم تصادفا با اقای متاهلی اشنا شدم و با ادامه ارتباط با ایشان رابطه .. داشتم، از این ارتباط و خیانت خیلی پشمون شدم و کلا رابطه ام رو قطع کردم، در مدتی که با این اقا ارتباط داشتم مبلغی پول بابت هدیه به حسابم واریز کردن کلا یک فقره، این اقا میخوان ارتباط رو ادامه بدن ولی چون من کلا بلاک کردم به شماره یکی از اقوامم دسترسی پیدا کردن تماس گرفتن و مسئله پول رو مطرح کردند، و تهدید کردند که باید پول رو بگردونم وگرنه ابرو ریزی می کنن و گفتن شکایت می کنن و ازین قبیل صحبتها، من امکان باز پرداخت این پول رو ندارم و نمیدونم چه جوابی به این اقا باید بدم که دست از سرم برداره، بعلاوه ایشون از طریق همون شماره که دارن به بعضی از اشنایان در اینستاگرام اون شخص دسترسی پیدا کردند و با پخش کردن عکس و اسکرین شات پیام و ... تهدید کردن، لطفا راهنمایی کنید من چکار باید بکنم، من بدترین اشتباه رو مرتکب شدم خودم میدونم ولی چطور میشه بدون ابرو ریزی این مشکل رو حل کرد

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام
با عنوان تهدید در از بین بردن حیثیت قابل شکایت می باشد و برای مطالبه وجه و عدم توانایی شما در پرداخت می توانید مبلغ را تقسیط پرداخت نمایید

با درود..
با توجه به توضـیحات مطـروحه؛ بنطر بنده بهتربن راهکار؛ بلحاظ متاهل بودنتان و قبل از طرح هرگونه دعاوی بطرفیت شما و یا شما بطرفیت ایشان در مراجع قضـایی که به پیچیده شدن موضـوع خواهد انجامید، در هر صورت ممکن،، طلب ایشان را تهـیه و به وی مسترد نمایید کنید تا شاید تبعات کمتری دامنگیرتان شود .

درود
میتوانید شکایت مزاحمت و تهدید مطرح نمایید ولی احتمال اینکه خودتان دچارمشکلات دیگری شوید بسیار است راهی برای پرداخت وجه حتی از طریق گرفتن وام پیدا کنید که دیگر بهانه برای مزاحمت نداشته باشد درضمن به ایشان گوشزد کنید روابط ما یک رابطه نامشروع بوده اگر ادامه دهید خود نیز مجاازات میشوید

به اتهام مزاحمت طرح دعوا کنید

با درود نسبت به تهدید و پخش می‌توان طرح شکایت کرد

"با سلام"
در خصوص آزار و اذیت و پخش تصاویر میتوانید شکایت نمایید
در خصوص شکایت ایشان نیز میبایست پول را پرداخت نمایید

امکان خلاصی بدون آبروریزی و پرداخت هزینه از وضع پیش آمده بعید است چرا که برای رهایی از مزاحمت ها ناچار از طرح شکایت و پیگیری در دادسرا و..... می باشید که بالتبع مسائل جانبی و حاشیه ای را به دنبال خواهد داشت . در مورد مبلغ پرداختی نیز طرف مقابل باید دادخواست مطالبه بدهد و شما نیز میتوانید تقسیط نمایید .
با توصیفاتی که در متن فوق ارائه کرده اید به نظر میرسد فرد مذکور به دنبال وصول مبلغ پرداختی به شماست و از این رو توصیه می شود به هر نحو ممکن مبلغ را تهیه و به وی مسترد کنید تا شاید تبعات کمتری دامنگیرتان شود .