تهدید به پخش کرده شکایت کردیم؛ چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۸ #95169593

سلام من همسر دوم اقایی هستم همسر اول تو اینستا مدام توهین و فحاشی میکنه و به علت سهل‌انگاری خودمنون عکسای شخصیمون اقتاده دست این خانم و این خانم تو اس ام اس تهدید
کرده به همه نشون میده و صدای ضبط شده هم ازش داریم که تهدید به پخش کرده شکایت کردیم از دستش میخواستم بدونم حکم این خانم چی میشه

مشاوره حقوقی تهدید
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به دلیل تهدید مجازات حبس وجریمه نقدی درقانون مشخص شده است

مطابق قانون شلاق یا تحمل حبس از۶ماه تادوسال می باشد.

با سلام.
در صورت اثبات این موارد ،ایشان به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.البته صرف پیام های اینستاگرام کفایت نمی‌کند و به دلایل دیگر نیاز دارید.

طبق ماده ۱۶ق جرایم رایانه ای : « هرکس به وسیله سیستم‌های رایانه‌ای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگران را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال، یا جزای نقدی از ۵ تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.»

 همچنین در ماده ۱۷ این قانون آمده است: « هرکس به وسیله سیستم‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.» بنابراین اگر فردی دچار چنین مشکلی شد باید به دادسرا مراجعه و از فرد مورد نظر شکایت کند.

۱.با استناد به مسیج ها و در صورت امکان شهود میتوانید به اتهام تهدید از ایشان شکایت کنید
۲.در خصوص صدای ضبط شده :استفاده از صدای ضبط شده اشخاص به عنوان دلیل در دادگاه فاقد اعتبار است. ولی در علم قاضی موثر است و اصطلاحا تنها به عنوان یک اماره (نشانه) در نظر گرفته می شود.
۳.در صورت اثبات جرم این خانم در مرجع قضایی ،ایشان به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال

باسلام
اگر بتوانید اثبات نمایید ایشان محکوم به حبس یا شلاق خواهند شد