در مورد نامه های دولتی بدون مهر داشتم که آیا قابلیت استناد دارند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۱۸ #95006353

مثلا نامه ابلاغ قرارداد یا تمدید قرارداد برای اداره بیمه و در کل آیا نامه هایی که در سر برگ هستند آیا نیاز به مهر دارند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به نوع نامه اداری دارد بعضی از نامه های ارسالی نیازمند مهر هستند !

باسلام بعضی ادارت اصلا مهر نمیزنن صرفا امضاء زنده کفایت می کند

بستگی به موضوع نامه و نوع مکاتبه دارد، بطور مثال مکاتبات ادارای با سایر نهادها و ادرات و بطور کلی تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی ممهور به مهر و امضا میباشند و بدون آن فاقد اعتبار میباشند.ولی مواردی مثل نامه های ارسالی دیجیتال با کدهای پیگییری یا امضای الکترونیک میتوانند بدون مهر باشند.
موفق باشید

بستگی به موضوع نامه دارد . در مواردی درج سابقه در سامانه های دیجیتال میتواند نیاز به مهر را مرتفع نماید مثل احکامی که از طریق ثنا ابلاغ میگردد یا روزنامه رسمی که از طریق سایت قابل دانلود است . گاهی هم اسناد و نامه های اداری درون سازمانی نیاز به مهر نداشته و صرف امضاء کفایت میکند . لیکن در مواردی مانند نامه نگاری ادارات در مکاتبات با سایر ادارات و نهادها مهر اداره لازم بوده و جزء ضروریات اعتبار اسناد است .

باسلام
بستگی به موضوع نامه ها دارد که باید بررسی گردد
اما برای قرارداد و تمدید آن حتما بایستی مهر موجود باشد

سلام ، نامه های اداری لزوما نیاز به مهر ندارن ، چنانچه نامه اداری از طریق واحد ذی صلاح یا مرتبط صادر شده و در دبیرخانه آن اداره ثبت شده باشد و توسط مقام مسئول امضا شده باشد قابلیت استناد دارد ، امروز اکثر ادارات به صورت الکترونی و امضای الکترونیک اصدار نامه می کنن که دارای شماره و تاریخ در دبیرخانه اداره هست