تفاوت های صیغه 99 ساله را عقد دائم بفرمایید ؟

پرسیده شده
۴۰ پاسخ ۸۰,۷۱۱ #9486

بنده می خواهم ازدواج مجدد بکنم و این خانم اصرار به عقد دائم داره و من اصرار به صیغه 99 ساله با شرایطی از جمله همان مهریه مورد نظر ایشان و هم پرداخت مبلغی بصورت ماهیانه و هر شرط دیگری که ایشان می خواهد از جمله تعیین مسکن با ایشان باشدو... که در این خصوص همه موارد را کتبا تایید و امضا می نمایم ...البته ایشان در مورد ارث بری هم اصراری ندارند....می خواستم بدانم با توجه به همه این موارد این دو نوع صیغه چه فرق اساسی دیگری با هم دارند ؟ البته همه اصرار من برای انجام ندادن صیغه دائم همان نداشتن اجازه از همسر اول است .
و سئوال دیگر که البته جواب رو به یکی دیگر از کاربران داده بودید ولی مجدد سئوال می کنم :
آیا ثبت ازدواج دوم الان در دفاتر رسمی بدون اجازه همسر اول (واقعا و حتما ) انجام می گیرد؟
چون تا جایی که من در اینترنت جستجو کردم در اکثر منابع این عمل را توسط دفاتر رسمی ازدواج و طلاق ممنوع اعلام شده بود.
از پاسخگویی تان پیشاپیش سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۴۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تفاوت اساسی میان دو ازدواج ،بحث نفقه و ارث میباشد

در عقد موقت حق نفقه و ارث بردن وجود ندارد.

باسلام
در صیغه بحث ارث بردن و نفقه منتفی است مگر اینکه شرط شود.
در صورتی که بدون کسب اجازه از همسر خود اقدام به ازدواج مجدد نمایید ایشان میتوانند از طریق مرجع قضایی درخواست طلاق کنند.

باسلام عقد اگر مدت دار باشد هرچند ۹۹ ساله با هم موقت و تابع شرایط خود می باشد.از جمله در عقد موقت جز چند مورد خاص نیاز به ثبت ندارد و زن و شوهر از هم ارث نمی برند.قطعا رهایی از ازدواج موقت بسیار آسان تر از عقد دائم می باشد.

باسلام
در هر دو نوع ازدواج مهر باید مشخص شود
در دائم نفقه الزامی اما در موقت بر حسب توافق یا شرط خواهد بود
در موقت زوجین از هم ارث نخواهند برد
مطالبه مهریه در هر دو نوع عقد قابل اقدام خواهد بود

تفاوتی بین عقددائم وموقت وجودنداردد هر صورت کسب اجازه الزامی است.

با سلام
در مورد اجازه همسرتان تفاوتی بین عقد موقت و یا دائم وجود ندارد به هرحال باید از ایشون کسب اجازه نمائید.